perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kun mikään ei saisi maksaa mitään...

Voi itku ja hammasten kiristys! Tämäkin on muka kallista, ei voi olla totta...

Kemin kesäkohteisiin pääsee tänä vuonna kolmen kohteen yhteislipulla.

Lipulla voi valita kolme mieleistään vierailukohdetta. Vaihtoehtoina ovat vastikään avattu Sarjakuvanäyttely, Kemin Historiallinen museo ja Taidemuseo, LumiLinna-näyttely, Jalokivigalleria ja Jäänmurtaja Sampo.

Käytännössä 5 euroa/kohde - ei paha!

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunatuna:

Uusi yhteislippu Kemin kesäkohteisiin

LEENA KOSKELA
Kemin uudella yhteislipulla pääsee halutessaan tutustumaan myös Jäänmurtaja Sampoon.
Kemin kesäkohteisiin pääsee tänä vuonna kolmen kohteen yhteislipulla. Lipulla voi valita kolme mieleistään vierailukohdetta. Vaihtoehtoina ovat vastikään avattu Sarjakuvanäyttely, Kemin Historiallinen museo ja Taidemuseo, LumiLinna-näyttely, Jalokivigalleria ja Jäänmurtaja Sampo.
Yhteislipun voi käyttää joko saman päivän aikana, tai kohteissa voi vierailla pitkin kesää. 15 euron hintainen yhteislippu on voimassa vuoden loppuun asti.
- Kemissä on hienoja näyttelyjä ja museoita, uusimpina Sauvo-taloon avattu Sarjakuvanäyttely ja Kulttuurikeskuksessa Historiallisen museon ja Taidemuseon kokonaisuus sekä LumiLinna-näyttely vanhassa Tullimakasiinissa. Halusimme kannustaa vierailijoita tutustumaan useampaan kemiläiseen kohteeseen lomakauden aikana, ja kolmen kohteen lippu antaa valinnanvaraa. Mukana on myös Jäänmurtaja Sampo, joka on avoinna yleisölle juhannukselta elokuun loppupuolelle, kertoo Kemin Matkailun tiedottaja Titta Vuorinen.
- Tänä kesänä kerätään kokemuksia yhteislipusta, ja kohteiden välistä yhteistyötä on tarkoitus jatkaa ja kehittää myös talvikautta silmällä pitäen. Kesän aikana kotimaiset matkailijat ovat selkeästi isompi vierailijaryhmä, kun talvella taas ulkomaalaisten matkailijoiden osuus kasvaa. Yhteislippu sopii mainiosti sekä yhden että useamman päivän paikkakunnalla viettävien matkailijoiden käyttöön, koska kohteissa voi vierailla haluamanaan aikana, niiden omien aukioloaikojen puitteissa, Vuorinen tähdentää.
Yhteislippu on myynnissä kaikissa mukana olevissa kohteissa. Kohteet ovat avoinna normaalien aukioloaikojensa mukaisesti. Lippu sisältää kolme kohdekäyntiä, ja sen voi käyttää haluamanaan aikana vuoden 2015 loppuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti