sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Käsittämätöntä itseriittoista typeryyttä ja uhoa...



Kreikan katastrofaalisesta taloudellisesta tilanteesta on neuvoteltu pitkään - vähintäänkin viisi vuotta ja viimeiset puoli vuotta superintensiivisesti. Viimeiset päivät lähentelevät totaalista farssia.


En halua olla ns. pahanilman lintu mutta jos ratkaisua ei kohta löydy, Kreikassa kansa nousee barrikaadeille ja sotilasvallankaappauksen uhka on totaalinen. Se ei ole Kreikassa ensimmäinen eikä todennäköisesti viimeinenkään kerta.

Tällä kerralla asian tekee ongelmalliseksi se tosiasia, että Kreikka on Naton jäsen. Siksi olisi enemmän kuin toivottavaa, että edes jonkinlainen ratkaisu kyetään vielä toteuttamaan.

Kaikki ratkaisut ovat  tästä eteenpäin huonoja kaikkien osapuolten kannalta...


Suora nettilainaus Ilta-Sanomista hiukan tuunattuna:

Kreikan pääministerin hämmentävä twiitti: ”Tällä saamme paremmat neuvotteluasemat”



Alexis Tsipraksen twiitti on herättänyt hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

KREIKAN KRIISI
Kreikan pääministeri Alexis Tsipras kirjoitti lauantain ja sunnuntaina välisenä yönä laajalti hämmästystä herättäneen viestin yhteisöpalvelu Twitteriin.
Tsipras kommentoi yhden aikaan yöllä, että Kreikassa järjestetään viikon päästä sunnuntaina kansanäänestys, jatkaako Kreikka lainaohjelmaansa vai ei. Kreikan entinen pääministeri Antonio Samaras kommentoi äänestyksen tarkoittavan sitä, jatkaako Kreikka eurossa vai ei.

Tsipras kirjoittikin kommentoinsa jälkeen viestin yhteisöpalvelu Twitteriin, joka paljastaan paljon motiiveista, miksi hän haluaa kansanäänestyksen,

– Many are asking: what happens after the referendum? With a clear ”NO”, we will have a much stronger negoatiating position, hän twiittasi.

Suomennettuna Tsipras twiittasi, monen kysyneen, mitä tapahtuu kansanäänestyksen jälkeen.

– Selvällä ei-tuloksella saamme paremman neuvotteluasemman, twiitti jatkui. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti