keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Meidän Paavo...

Tuttavani totesi tohkeissaan: "Oletko tietoinen, mitä se Meidän Paavo taas irrottelee?"
En ollut uusista Paavo Väyrysen käänteistä lainkaan tietoinen. "Vilkaisehan Pohjolan Sanomien nettilehdestä, niin pääset asiassa niin sanotusti kartalle!" valisti tuttavani.
Suoraa nettitekstiä:
STT
Helsinki
Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen haluaa vahvistaa paikkaansa kotimaan politiikassa. Keskustan konkaripoliitikko kertoo blogissaan, että hän pyrkii puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.
– Puoluevaltuuston puheenjohtajana pääsisin puolueen sisäpiiriin, jossa voisin antaa asiantuntemukseni ja kokemukseni puheenjohtaja Juha Sipilän ja muun puoluejohdon tueksi, Väyrynen perustelee.
Väyrynen on jo tällä hetkellä jäsenenä puoluevaltuustossa, johon hänet valittiin europarlamenttiryhmän edustajana.
Valtuuston puheenjohtajan tehtävä kiinnostaa Väyrystä, koska puheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus myös puoluehallituksessa ja sen työvaliokunnassa. Puheenjohtaja on myös yksi puolueen hallitusneuvottelijoista.
– Hallitusneuvottelijana voisin olla osaltani varmistamassa sitä, että Suomen linja on kaikin puolin kestävä, Väyrynen kirjoittaa Takarivistä etulinjaan -otsikoidussa blogitekstissään.
Hän on jo aiemmin kertonut asettuvansa ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa ja tavoittelevansa ministerinsalkkua.
_________________________________________________________________

Paavo Väyrysestä on kehittynyt vuosien/vuosikymmenien saatossa äärimmäisen taitava median hyödyntäjä. 

Hänen asia-ajoituksensa ovat oikea-aikaisia, tarkkoja ja harkittuja. Siihen eivät rivipoliitikot taatusti pysty, mutta hänhän ei olekaan mikään rivimies, ei ole ollut ymmärtääkseni koskaan!

Hän kyllä osaa nykyisin juoksuttaa mediaa tavoitteidensa toteuttamiseksi. Taitaa Suomen Keskusta rp:ssä puntit hiukan tutista Meidän Paavon tämänkertaisen(kin) aikaisen ulostulon, esiinmarssin vuoksi.

Elämme mielenkiintoisia aikoja - sano...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti