keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Galluppeja, galluppeja, galluppeja

Tämä teksti on kevyt aamunavaus, sormiharjoitelma aina ajankohtaisesta asiasta - gallupeista.

Tuntuu välillä siltä, että meidät yritetään pumpata täpötäyteen erilaisten mielipidekyselyjen propagandalla.
Negatiivissävytteisestä propagandasta käytetään joskus hiukan ymmärrettävämpää, myönteisempää termiä, puhutaan mielipidemuokkaamisesta tai mielipidevaikuttamisesta.

Rummutus on niin armottoman kovaa ja systemaattista, että alamme kohta jopa uskoa miniotantojen sanomaan ja käyttäytyä orjallisesti niiden mukaisesti. Sehän se mielipidemuokkaajan tavoite luonnollisesti onkin, saada meidät kyselyjen, galluppien totaaliseen mielipidekoukkuun!

Tätä menetelmää, kyseenalaista vippaskonstia on käytetty hyväksi maailmansivu usein hetkellisesti hyvällä, mutta monesti kohtalokkaaksi myöhäisemmässä vaiheessa havaitulla menestyksellä.

Gallup-aivopesu, suoranainen manipulointi kukoistaa ja voi kohtalaisen hyvin nyky-Suomessa! Toki se on globaalinen ilmiö...

Me kiltit nynnerönyhveröt, kuuliaiset, virkavaltaa jopa gallup-kyselijää yli kaiken kunnioittavat myötävastailijat ilmeisesti niin haluammekin!

Monet tahot ovat siis erittäin aktiivisia värkkäämään erilaisia gallupeja. Näitä tahoja ovat aktiivisimmillaan muun muassa Yle, TV-uutiset, Mainos TV, Suomen Gallup, Taloustutkimus, Helsingin Sanomat, jne. ...

Suosituimpia aiheita ovat viime vuosina olleet vaalit

Lähestyvistä kevään 2015 eduskuntavaaleista alkaa sataa kohta tasaisin välein galluppeja tyyliin; "Jos eduskuntavaalit olsivat nyt, mitä puoluetta äänestäisit?"

Seuraavat eli syksyn 2016 kunnallisvaalit saanevat olla vielä tovin galluppien suhteen rauhassa.

Suosittuja gallup-kyselyjen kohteita ovat olleet yleisesti ottaen kuluvan hallituskauden aikana eri puolueiden kannatus.
On menossa kova kisa ns. pääministeripuolueesta ja luonnollisesti sen saatossa myös seuraavasta hallituskoalitiosta....







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti