torstai 10. heinäkuuta 2014

Brasilian MM-jalkapalloa kevyesti...

MM-jalkapalloa on pelattu Brasiliassa jo pitkään ja neljä parasta tai ainakin jatkoon selvinneet ovat meille tiedossa.
Pakkohan MM-jalkapallosta on minunkin kevyt tekstinpätkä kirjoittaa blogikirjoittamisen hengessä - on taatusti ajankohtainen aihe eikä mitään jonninjoutavaa - ainakaan jalkapallodiggajien mielestä, johon joukkoon itsenikin mielellään katson kuuluvan.

Loppuotteluun raivasivat tiensä Saksa ja Argentiina. Pronssiottelussa pelaavat Brasilia ja Hollanti.

Karsinnoissa tippui monta tosi hyvää taitojalkapalloa pelaavaa joukkuetta ja liuta supertaitavia pelaajia...

Maana Brasilia on satsannut taloudellisesti erittäin paljon MM-kisoihin monen muun asian kustannuksella, siksi olisi ollut mielenkiintoista nähdä Brasilian joukkue loppuottelussa. On ikävää, että joukkuen romahti, ainakin puolustuspään pelaaminen oli sekaisin tärkeässä ottelussa Saksaa vastaan. Saksalaispelaajat tuntuivat onnistuvat lisäksi lähes kaikessa, mitä Brasilian maalin edustalla tapahtui. Kyllä saksalaisten 7-1 voitto isäntämaasta on edelleenkin käsittämätön.

Viime yönä Hollanti ja Argentiina nyhjäsivät, "potkiskelivat" varsinaisella peliajalla 0-0 ja jatkoajankin jälkeen peli oli 0-0.

Niinhän siinä sitten kävi, että Argentiina selviytyi loppuotteluun rangasituslaukausten eli voittomaalikilpailun saattelemana...
Edellisessä tapahtumassa aloittajalla= ensimmäisellä laukaisijalla on arvaamattoman suuri merkitys. Tällä kerralla Hollannin joukkueen valmantaja veikkasi pahasti väärin. Sen sijaan Argentiinan valmentaja valitsi ensimmäiseksi laukaisijaksi takuuvarmasti supertähden Messin, joka varsin keskinkertaisella laukauksella siivitti joukkueensa loppuotteluun.

Itse olen tavattoman kehno veikkaamaan. Mikäli kuitenkin on pakko veikata MM-jalkapallon lopputulosta, niin veikkaan, että edessä on tarkkaa, kovaotteista ja osittain tylsää pelaamista, jossa ei maaleilla mässäillä.

Pelin erittäin suurella todennäköisyydellä ratkaisee pelaaja, jonka nimi alkaa "ämmällä", näin olen karsovinani kristallipalloni pinnalta...

Lisäksi Brasilia ottanee lohdutusvoiton Hollannista, sen joukkue on velkaa kannattajilleen ympäri maailman...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti