sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Veikkauksen nettijalkapalloa...

Olen seurannut jonkin verran Veikkauksen sivuilla nettijalkapalloa ja pelaillut livenä pienin panoksin lähinnä Englannin, Ranskan, Saksan, Espanjan ja Italian pelejä. Toki jonkin verran kotimaisiakin pelejä.

Pääsääntöisesti olen päässyt aistimaan upeaa jalkapalloa myös niin sanottua potkupalloa.

Lähinnä viimeksi mainittujen pelien yhteydessä olen ihaillut eräiden pelaajien ilmiömäisiä näyttelijäsuorituksia.
En lakkaa ihmettelemästä, miten esim. pelaaja voi pikku kosketuksen vastustajalta saatuaan kieriskellä niin pitkään - ruudulta katsoen jopa viisikin metriä. Liike-energian ei uskoisi riittävän niin väkkärämäiseen pyöriskelyyn. Todennäköisesti sopivalla, opetellulla kuivaharjoittelulla näin mahtaviin suorituksiin kyllä ylletään...

Onneksi erotuomarit pääsääntöisesti puuttuvat em. tyyppiseen "filmaamiseen" jopa varoituksia, keltaisia kortteja jaellen.

Kauan, vuosikymmeniä sitten meidän "superkaatuilija" Vesa-Matti Loiri, Vesku olisi varmaan pystynyt vastaaviin suorituksiin.

Välillä ovat pelaajien ilmeet myös niin tuskaisia pallonhallintatilanteissa, varsinkin pallon menetyksissä vastustajille, että tuskin em. ilmeisiin/ääntelyyn pystyy pitkänkään näyttelijäuran tehnyt näyttelijä.
Rehellisesti on tosin todettava, että jos vastustaja tulee pahasti nappulat edellä nilkkaan, niin kyllä siinä yläkerta saattaa jopa sumentua.

Eräissä otteluissa paareja kannetaan kentälle erotuomarin viittoilun tuloksena tämän tästä. Yleensä käy kuitenkin niin, että paarien saapuessa "potilaan" viereen, tämä ponnahtaa ketterästi ylös - halu jatkaa kuitenkin peliä on voimakas,

Poikkeuksellsesti olen tänään maanantaina 27.10.2014 katsellut ruotsalaista jalkapalloa Veikkauksen nettisivuilta: Helsingborg-IFK Göteborg - ottelua. Vierasjoukkue oli selkeästi niin sanotusti niskan päällä, peli päättyi 0-3.
Minulle jäi sellainen tunne, että jommasta kummasta joukkueesta oli pelaaja pitkin kenttää noin puolen minuutin välein. Jalat tuntuivat mm. kramppaavan...

Edellisistä kommenteistani huolimatta käväisen varmaan jatkossakin katselemassa Veikkauksen nettisivuilla jalkapalloa, sillä missäpä niitä maailmanluokan supertähtiä muuallakaan tapaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti