torstai 23. lokakuuta 2014

Hörölöröä sano...

Saan alla olevan tyyppistä hörönlöröä viikoittain. Arvelen, että tämäntyyppistä rahailmoituksia, lähes satumaisen suurista rahasummista, tulee sadoille, tuhansille kukaties kymmenille tuhansille suomalaisille vuositasolla. 

Ilmeisesti asiaan on vaan "suhtauduttava" ja poistaa tietokoneelta...
___________________________________________________________________

Hörönlörö-sähköpostiviesti:

Hei!

Olen Andrew Young asianajaja Lontoosta, Englannista. Asiakkaani kuoli vuonna 2008, ja hän jätti jälkeensä summan 9,500,000 Englannin puntaa (yhdeksän miljoonaa, viisisataa tuhatta Englannin puntaa) talletettuna pankkiin. Valitettavasti hän ei nimennyt perijänsä ennen äkillistä kuolemaansa.

Kaikki yritykseni jäljittää hänen perheenjäseniään ovat epäonnistuneet, koska hän ei kirjoittanut testamenttia ennen kuolemaansa.

Englannin perintölaki sallii takavarikoitavan edesmenneen varat, jotka ovat jääneet perimättä kun yli 6 vuotta tilinomistajan kuolemasta on kulunut. Kuitenkin, pankki on ottanut minuun yhteyttä löytääkseni perijän edesmenneelle asiakkaalleni, niinpä rahat luovutetaan henkilölle, jota en ole vielä pystynyt löytämään asiakkaani perijäksi. Tämän vuoksi otan yhteyttä sinuun, koska aion laillisesti suositella sinua hänen perijäkseen, koska sinulla on sama sukunimi kuin edesmenneellä asiakkaallani.

Englannin perintölain mukaan on lakimiehen vastuu osoittaa edesmenneen perijä ja olen edesmenneen asianajaja. siten minulla on oikeus suositella sinua perijäksi ja pankki luovuttaa varat sinulle.

Minulla on kaikki lailliset dokumentit, joita tarvitaan varojen siirtoon ilman ongelmia Englannin ja omassa maassa hallinnon kanssa. Tämä varojen siitrto on 100 % riskivapaa. Neuvon ja ohjaan sinua, mitä pitää tehdä missäkin ajassa ja pian tämä summa on siirretty tilillesi. Matkustan tapaamaan sinua maahasi, niin jaamme summan 40% sinulle, 40% minulle ja 20% lahjoitettuna hyväntekeväisyysjärjestöille.

Tämä periminen tulee saatettua laillisesti loppuun; kaikki mitä tarvitsen on täydellinen yhteistyö ja rehellisyys.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssani, ota yhteyttä ja täytä alla pyydetyt tiedot:

Koko nimi: .....................
Matkapuhelinnumero: .....................
Puhelinnumero: .....................
Faksinumero: .....................
Ammatti: .....................
Ikä: .....................
Kansallisuus: .....................


Odotan pikaista vastaustasi.


Kunnioittaen,
Andrew Young

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti