maanantai 13. lokakuuta 2014

Kemi-Tornion lentokenttä on ja pysyy...

Mikäli se on vähääkään kiinni tämän päivän Lentoliikenneseminaarin luennoitsijoiden sanomasta ja lähitulevaisuuden kehitysnäkemyksistä.

Meri-Lapin kehittämiskeskus järjesti Kemin Kulttuurikeskuksen pienessä auditoriossa Lentoliikenneseminaarin. Luennoitijoina olivat aikajärjetyksessä: Projektipäällikkö Jenni Iisakka Meri-Lapin kehittämiskeskuksesta, myyntijohtaja Teija Mikkola Meri-Lapin Matkailu Oy:stä, aluejohtaja Martti Oinas Finavia Oyj:stä, ostopäällikkö Mika Sainioa Metsä-Group Oy:stä, myyntipäällikkö Elina Boman Flybe Finland Oy:stä ja maakuntainsinööri Hanne Junnilainen Lapin liitosta. 
Johdattelijana/puheenjohtajana toimi toimitusjohtaja Martti Ruotsalainen Meri-Lapin kehittämiskeskuksesta.

Kovin vähän kutsutuista oli vaivautunut kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä lentoliikenteestä ja sen merkityksestä talousalueellemme.

Mielestäni seminaarin anti oli hyvä, lähes erinomainen.

Ei jäänyt vähäistäkään epäilystä sille, että hyvin toimiva lentoliikenne on Meri-Lapin alueen yritystoiminnan ja asukkaiden kannalta äärimmäisen tärkeä asia.

En irrottele asialla enempää. Jään odottamaan Pohjolan Sanomien taloustoimittajan, Jussi Saarelan artikkelia huomisessa lehdessä... 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti