maanantai 1. joulukuuta 2014

Välitilinpäätös 4...

Aloitin oman blogisivun pitämisen ja siihen kirjoittamisen 1. päivänä heinäkuuta 2014 siis noin viisi kuukautta sitten.

Olen kirjoittanut tähän mennessä kaiken kaikkiaan 408 viestiä,  blogikirjoitusta. Niitä on käyty lukemassa/katselemassa yhteensä 4380 kertaa.

En edelleenkään osaa lainkaan arvioida, kuinka paljon yleensä blogisivuja käydään lukemassa, todennäköisesti lukijamäärät vaihtelevat erittäin paljon. Edellä mainitsemani lukijamäärä tyydyttää minua, koska se toistaiseksi on ollut selkeästi nousussa.


Minulle on syntynyt vahva tunne, että blogisivujani, viestejäni käyvät haistelemassa erilaiset palvelimet, hakukoneet hyvin aktiivisesti - "tehtäväksi saaneena".

Haluan edelleen uskoa, että blogisivuni vielä löydetään vielä nykyistä paremmin ja jatkossa ns. viidakkorumpu toimii tehokkaasti.

Itse olen Suomessa informoinut arviolta noin 350-400 henkilöä sivuistani. Heistä tuskin enempää kuin neljännes-kolmannes on toistaiseksi käynyt lukemassa tekstejäni.

Arvelen, että Meri-Lapin alueellakaan ei ole kovinkaan monta henkilöä, jotka seuraavat aktiivisesti = säännöllisesti blogisivujani...


Käväisin taannoin Kemin kaupungin uusituilla kotisivuilla – hyvältä näyttivät!

Samalla pyysin kirjaamoa/tietohallintoa lisäämään blogisivuni Kemiläiset bloggaajat-nimikkeen alle ja siellähän ne nyt ovatkin.
Reitti tätä kautta on seuraava: www.kemi.fi >Sivut > Sosiaalinen media > Kemiläiset bloggaajat > Aki Pyykkö

Tekstejäni on kommentoitu toistaiseksi vähänpuoleisesti, syy on luonnollinen, kommentoijan täytyy olla rekisteröitynyt blogikirjoittaja.

Saattaa olla, että vapautan tuon kommentointimahdollisuuden jatkossa.

Henkilökohtaisesti suurin yllätys on edelleen kävijäjakauma, Yhdysvalloissa ja Suomessa on käyty katselemassa sivuja lähes yhtä paljon...


Kohde  Sivun katselut
Yhdysvallat 1852
Suomi 1745
Puola 304
Saksa 200
Ranska 116
Ruotsi 19
Yhdistynyt kuningaskunta 14
Ukraina 11
Venäjä 4
Burundi 2


Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti