maanantai 15. joulukuuta 2014

Aattelepa ite omalle kohalles...

Tosiaankin -aattelepa ite omalle kohalles - jos alla olevan tyyppinen sähköpostihuijausyritys olisikin totista totta...

Olisihan tuo alla mainittu miljoona Englannin puntaa ihan mukava summa tilillä. Voisi entisaikaisen suomalaissen tv-mainoksen sanoin - voe vaekka lähtee muailimalle ...

Mahtoiko tuo edellinen mennä oikein? Oli niin tai näin, eipä tuossa alla olevassa voittoilmoituksessakaan kaikki ole kohdallaan.


Saamani sähköpostihuijausteksti, joka varmasti on tullut tuhansille, kymmenille tuhansille, sadoilletuhansille sähköpostin omaaville - aina niihin joku vastaa...



Onnittelut, Voittoilmoitus

Viitenumero: NALT/FI/2014/SE441868/2177
Batch Nro: NALY/14/2277/UHKD


Hyvä voittaja!

Olemme iloisia ilmoittaessamme Sinut voittajaksi Britannian National Arpajaiset kansainväliset sähköposti-arvonnasta  perjantaina 12/12/2014. Sähköpostiosoitteesi osui lipukkeeseen nro 9582-380694400-142629 onnennumerolla 09-15-33-46-49 and Lucky Star-numerolla 02-04, joka voitti summan miljoona Englannin puntaa.

Sähköpostiosoitteesi valitsi markkinointiyhtiö, joka osti lipukkeen jokaiselle asiakkaalleen Joulu-bonuksena ja Sinä osuit olemaan onnellinen voittaja. Nämä arpalipukkeet sponsoroi Bill Gates/Microsoft edistääkseen Internet Explorerin ja Microsoftin käyttöä maailmassa.

Tästä syystä Sinut hyväksyttiin saamaan yksi miljoona Englannin puntaa. Sinun pyydetään ottamaan heti yhteyttä agenttiimme, jotta voitto voidaan käynnistää ja maksaa ennen 23/12/2014, koska tämän päivän jälkeen voitto mitätöidään, jos yhteydenottoa ei ole ollut.

Yhteydenottoa varten agenttimme on:
Agenttiin: Mr. Peter Holt
Sähköposti: peter.holt@mynet.com


TÄRKEÄ HUOMIOIDA:
Sinun pitää olla 16v. tai yli.
Siksi Sinun pitää varmistaa ikäsi, kun otat yhteyden.


HUOM! Tämä ei ole Huijaus! Kun otat yhteyden Sinun pitää vahvistaa koko nimesi ja nykyinen asunto-osoitteesi sekä lisäselvityksenä ja ohjeena miten voittosumma maksetaan Sinulle ja myös henkilötunnistamisen varmistamiseksi tähän liittyvässä kirjeenvaihdossa käytetyt  viite- ja Batch-numerot. Ne ovat Ref.No.(viite): NALT/FI/2014/SE441868/2177 ja Batch No. NALY/14/2277/UHKD. Säilytä nämä, sillä niitä tarvitaan kaikissa yhteyksissä agenttiin.


Onnittelut vielä kerran!




Ystävällisin terveisin
Mrs. Barbara Edmund
Ilmoitus Agenttiin
Sähköposti Arpajaiset Laitos
Britannian National Arpajaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti