perjantai 17. heinäkuuta 2015

Väärin! Esko Aho! Ei sattuma vaan taktinen oivallus hallituksen muodostajalta...

Vaikka itsekin markkinoin sanontaa, elämä on täyttä sattumaa, Perussuomalaisten hallituksessa olo ei ole sattumaa vaan...

Tietysti se perustuu eduskuntavaalitulokseen mutta ennen kaikkea hallituksen muodostajan, Keskustan puheenjohtajan, nykyisen pääministerin Juha Sipilän taktisesta oivalluksesta ja terveestä pelisilmästä.


Suora nettilainaus Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:


Esko Aho: "Perussuomalaisten olo hallituksessa on onnekas sattuma"

POLITIIKKA 
Suomen entinen pääministeri Esko Aho arvioi, että perussuomalaisten mukana hallitukseen tulee valtavirrasta poikkeavia näkemyksiä. ”Suomalainen poliittinen järjestelmä on pystynyt historian valossa integroimaan erilaisia haasteita itseensä. Jopa se, että keskusta oli johdossa silloin kun EU ratkaisu piti tehdä, oli onnekas sattuma”, Aho arvioi.
Suomen entinen pääministeri, Venäjä-asiantuntija Esko Aho uskoo, että perussuomalaisten olo hallituksessa juuri nyt on sisäpolitiikan kannalta onnekas sattuma. Aho otti kantaa asiaan HS:n Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä perjantaina.
"Suomalainen poliittinen järjestelmä on pystynyt historian valossa integroimaan erilaisia haasteita itseensä. Jopa se, että keskusta oli johdossa silloin kun EU-ratkaisu piti tehdä, oli onnekas sattuma. Myös perussuomalaisten olo hallituksessa on onnekas sattuma", Aho sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti