torstai 9. heinäkuuta 2015

Sähköpostihumpuukiako - jatko-osa...



Olen aikaisemminkin kirjoittanut alla olevan tyyppisestä asiasta otsikolla Sähköpostihumpuukiako.

Olen saanut alla olevan tyyppisen aineiston viime vuonna ja tänäkin vuonna ties kuinka monta kertaa.

Varmaan sen on saanut tuhannet, kukaties kymmenettuhannet suomalaiset.

Viime vuonna päätin uteliaisuuttani katsoa tarjouksen, se maksoi "oppirahoina" ja eräänlaisena postimaksuna 27,50 euroa.
Alla olevassa infossa se on avoimesti esillä ja toteamus, että hotelliruoasta täytyy maksaa...

Viimeksi oli kysymys majoittumisesta "ilmaiseksi" seitsemän yötä valitsemassamme hotellissa. Tällä kerralla öitä on kolminkertainen määrä.

Kyllä täältä susirajalta on vaikea lähteä "ilmaiseen hotellimajoitukseen", sillä matkat maksavat minin tahansa Eurooppaan maltaita ja hotelliruoallekin löytyy varmaan ihan kelpo hinta.
Tällä kerralla unohdan alla olevan asian ja pyydän poistamaan sähköpostiosoitteeni listalta.

Näin tein ja kohta oli näytölläni ranskankieltä:
L'adresse e-mail est supprimée
L'adresse e-mail aki.pyykko@netti.fi est supprimée de la base de données. Dès maintenant la newsletter ne sera plus envoyée sur l'adresse e-mail indiquée. L'adresse e-mail sera ignorée lors de l'envoi des informations promotionnelles. 

Google-kääntäjällä sain varmistetuksi, että sähköpostiosoitteeni on poistettu markkinointilistalta...











Virallinen Kampanjan Käynnistämisen Vahvistus
Vain kerran vuodessa
3 Viikkoa Lomaa (14 + 7 päivää)
Luksushotellissa tai Rauhallisessa Majatalossa
Tiedoitus vastaanottajalle: aki.pyykko@netti.fi
Euroopan VII Unelmalomien 2015 Tarjouskampanja on käynnistynyt. Vain kerran vuodessa valituille Ohjelmamme käyttäjille sekä yhden Kumppanuus- tai Ekologiahankkeistamme käyttäjille, valmistelemme Rajallisen Määrän Laajennettuja Paketteja.

3 päivän kuluttua umpeutuu 21 päivän ja 2 hengen Lomapakettisi vahvistamisen viimeinen päivä, jonka voit käyttää Sinun valitsemissasi hotelleissa. Aktivoi Sinun Koodisi, jolla voit vahvistaa Sinulle myönnetyn Paketin.
Vahvista Sinun Pakettisi ja käytä mahdollisuutta hyväksesi lomailla kahdella erillisellä 7 tai 14 päivän 2 hengen lähdöllä Erikoistarjouksessa. Kirjaudu sisään meidän palveluumme alla olevalla koodilla ja täytä vastaanottamislomake.
Sinun koodisi on voimassa vain 3 päivää ja ilmestyy automaattisesti sisäänkirjautumisen yhteydessä.
Sinun KOODISI: NMW7N-1NG28
Sinulle myönnetyn Paketin raameissa vierailusi hotelleissa tai majataloissa järjestetään Ohjelman, määräyksissä määriteltyjen ehtojen mukaisesti.
Miten voit käyttää Sinun Pakettisi?
Myönnetty Paketti oikeuttaa Sinua yhteensä 21 päivän lomaan seuralaisen kanssa valitsemassanne hotellissa tai majatalossa tai kahteen erilliseen kahden hengen 7 ja 14 päivän lähtöön.

Voit käyttää sen myös viikon lomaan tuttavien kanssa (4 henkilöä) tai tarjota jollekkin yhden shekin, sillä shekit lähetetään nimettöminä.

Muistutukseksi, Sinun Pakettisi on kahdelle hengelle ja se on voimassa 6 kuukauden ajan sen vahvistamispäivämäärästä alkaen.
---
Yksilölliset Ilmoitukset
Matkailun Edistämisen Ohjelma

Viesti on lähetetty automaattisesti. Ohjelman Määräykset sekä yksityiskohtaiset tiedot ovat saatavilla VII Eurooppalainen Tarjouskampanja – Unelmaloma 2015 -internetsivuilta. Klikkaa TÄHÄN ja lue lisää.

Lahjakortin valmistamisesta ja postitoimituksesta edellä ilmoitettuun osoitteeseen peritään lisämaksu (27,50 €). Lahjakortin tarjoavan majoituksen ainoat kustannukset ovat ruoka annokset, jotka maksetaan hotelliin saapuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti