lauantai 11. heinäkuuta 2015

Selkäsaaressa yön yli...

Olimme Selkäsaaressa 10.-11.07.2015 välisen ajan. Lupasin edellisessä Selkäsaariviestissäni, että en kerro rakennusten räystäänalusten maalaamisesta. Ei tarvitsekaan, koska ne maalaamiset ovat tältä erää ohi joksikin aikaa.

Perjantai-iltana lämmitimme saunan. Niinhän siinä kävi, että vaimoni käväisi taas ruopatussa venepoukamassamme uimassa/kastautumassa - vesi oli totutun kylmää. Itse odottelen vesien lämpenemistä.

Lauantaina päivällä vaimoni intoutui siistimään piha-aluetta trimmerillä ja minä kaivelemaan AITAKI-tolppajalustoille kuopat, joiden pohjalle laitettiin tasaushiekkaa.

Istumakatoksen hahmo syntyi yllättävän nopeasti. Tolppajalusta+tolpat ovat jotakuinkin oikeilla paikoillaan ja vaaterissa. Seuraavalla kerralla saaressa käydessämme täytyy tolpat vielä kiilata alapuolelta tolppajalustoihin ja tarkistaa niin sanottu ristimitta... 

Niin kuin edellisessä saarivietissäni totesin, mahdollisesti pihamaan muokkaus ja polttopuun teko saavat muutaman rivin seuraavissa teksteissäni.



Lisäksi saatan kertoa myös kalastamisesta, joka on jäänyt viime aikoina aika lailla vähäiseksi. Katiskatkin ovat tällä hetkellä rannalla, kuivalla maalla. Ne on ehdottomasti pistettävä lähivesille pyytämään.

Toinen on aivan pakko pistää pihaterassilta näkyvä kaislikon läheisyyteen - kokeeksi...

Jatkoa edelliseen:

Veimme tänään sunnuntaina 12.07.2015 kaksi ohutta vesivanerilevyä ja kaksi vanhaa aitaelementtiä saareen. Kyllä taas vesikärryt nousivat arvoon arvaamattomaan. Ähelsimme niiden avulla em. tarvikkeet ylös rinteeseen.

Tein painekyllästetystä puusta pienet puukiilat ja kiilasin tolpat alapuolelta tolppajalustoihin.

Lähtiessämme pistimme katiskat pyytämään ahvenia/haukia. Parin päivän kuluttua tiedämme lähivesikokeilun tulokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti