tiistai 5. helmikuuta 2019

Minulla on niin sanotusti "huono lysti"...

Kyllä - vaimolleni tuli vajaa viikko sitten lievä oksennus- ja mahatauti. Häneltä se on jotakuinkin ohi, mutta se iski minuun tänään iltapäivällä. Ei auttanut muu kuin mennä pötköttelemään. Ruoka ei maistu ja saunan pesuhuoneen saniteettilaitteet ovat aktiivisessa käytössä.

Juuri tätä kirjoittaessani mietiskelen, teenkö tutut rituaalit - muutama lasillinen kylmää vettä, tekohampaat lavuaarin renalle ja kunnon puhallukset. Se kyllä takuuvarmasti auttaa...

Eipä sitä tarvinnut pitkään miettiä. Homma hoidettu ja olo on selkeästi friskaantunut.

"Yrjöähän"siinä piti huudella ja käyttää apuna edellisten kuntavaalien yhteydessä Kemin Keskustan kunnallisjärjestön jakamia valkoisia muoviämpäreitä ihan logolla varustettuna.

Kävi mielessä myös vanhat työssäoloaikaiset opetukset omille oppilailleni. Kerroin heille seuraavanlaisesta tapahtumaketjusta: Jos illalla myöhään on lipsahtanut viihteelle ja juuri ennen valomerkkiä on tullut vielä tilanneeksi esim. kalliin viskipaukun ja kotiin tullessa sänky alkaa keinahdella.
Ei hätää, vesilasin kanssa vessaan, pari kolme lasillista kylmää vettä mahalaukkuun, peilin edessä voiton merkki > kaksi sormea kurkun perille ja antaa tulla kaikki ulos.

Ei kerta kaikkiaan kannata jättää - kalliitakaan viinoja - kuluttamaan turhaan elimistöä.
Lisäksi aamulla on aika mukavantuntuinen olo illan jälkeen.

Kerroin avoimesti, että olen vastaavan tyyppisiä rituaaleja joutunut itsekin joskus käyttämään, tosin harvakseltaan. 
Nykyisin eläkkeellä en muistakaan, milloin olen joutunut turvautumaan em. tyyppiseen prosessiin...

Niin vielä jälkikaneettina: Jos Sinulla on aikomus tulla Kainuunkadulle meillä käymään, suosittelen myöhäisempää ajankohtaa - kiitos.

Kuumettakin vielä illansuussa nosti. Jotain tuolla elimistössä siis jyllää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti