perjantai 22. helmikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Tänään minulla ei ole ollut mitään erikoisempaa. Toki sen verran, että käväisin iltäpäivällä Kemin K-Raudassa tutustumassta Turner 800-sarjan autotallinoviin. 
Asiasta oli postilaatikkoon ilmestynyt esite muutamaa päivää aikaisemmin, joten lähdin uteliaisuuttani liikkeelle.

Paikalla oli Oulusta myyntiedustaja Juho Katajala. Kerroin hänelle, että vajaa kymmenen vuotta sitten paikallinen/torniolainen Turner-edustaja kävi meillä paikanpäällä Haukkarin Kainuunkadulla ja teki tarjouksenkin, johon siinä vaiheessa emme syttyneet.

Kuinka ollakaan Juho löysi silloisen tarjouksen läppäriltään. Vuosiluku oli 2012.

Kerroin päärakennuksemme historian vuodesta 1982 lähtien ja nimenomaan nykyisen TOJA-kippioven mahdollisen uusimistarpeen. Se on hyvä autotallinovi edelleenkin. 
Sen uusimista puoltaa oikeastaan ainoastaan se, että saisimme aukkoon lisää jonkin verran leveyttä ja hiukan lisää käyttökorkeutta. Toki mukavuuttakin, jos kaukosäätömahdollisuuksia harkitaan.

Sovimme, että em. "myyntitykki" tulee pistäytymään meillä maanantaina 25.02.2019 aamupäivällä, tutkii tilanteen ja tekee tarjouksen. Sittenpähän tuota saa taas pohdiskella...

Iltapäivän reissulla kävin myös Kulttuurikeskusksessa Kemin taidemuseolla vilkaisemassa vielä kerran Come to Finland - julistenäyttelyn. On se kertakaikkisen upea kokonaisuus. Se puretaan alkuviikosta. 

Sen jälkeen pystytetään taidenäyttely, joka arvatenkin kiinnostaa monia kemiläisiä...

Ajelin taidemuseolta totuttuun tyyliini sisäsataman kautta Mansikkanokalle eli Lumilinna-alueelle. Timo, Anna ja Eme olivat käyneet siellä päivällä.

Alueella ei ollut turistibusseja/ihmisiä ruuhkaksi saakka. Toki muutamia busseja oli parkissa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti