sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Nyt sitä riittää...

Kyllä! Lunta on tullut ihan mukavasti ja muutaman päivän aikana on ollut lähes pakko lähteä pihalle kevyeen hyötyliikuntaan. Niin tänäänkin. 

Tiedä sitten, onko sunnuntaina tehtävällä työllä erityistä siunausta, mutta kyllä mökkiläisen on perusjutut tehtävä, muutoin ne on tehtävä myöhemmin vaikeimman kautta.

Joka tapauksessa tänään sunnuntaina 10.02.2019 perinteisten aamutoimien jälkeen sonnustauduin lumihommiin. 
Sanoin vaimolleni, että otan kevyitä siivuja - aluksi lumilapiolla ja sitten lumikolalla, sillä lumi on nollakelillä raskasta. Kyllä, raskasta se olikin ja tein ainoastaan aivan välttämättömän.

Tein myös päärakennukseen puuhuollon, viikon puuannos on sisällä.

Lumiauran tuloa jäin odottelemaan, sillä palteet on pakko ottaa heti pois, sillä nollakeliä seuraa aina pikku pakkanen...

Pidin iltapäivällä "ruokatunnin".

Ei ole näkynyt vielä lumiaura-autoa tai kauhakuormaaja-aura-yhdistelmää. Kävin vähän kolailemassa - aikani kuluksi - toisessa liittymässä.

No tulihan se sieltä! Lumiaura-auto ajoi aika haipakkaa Kainuunkatua klo 21 jälkeen idästä länteen ja lännestä itään. Kainuunkadulla 40 km/h nopeusrajoitus. Lumiaura-auto vilahti työhuoneeni ikkunasta katsottuna niin nopeasti, että tuo edellä mainittu nopeusrajoitus taisi rikkoontua. Kiirettää pitää sano... 

Ei auttanut muuta kuin lähteä taas pihalle. Kyllä tuollainen tiivis, aurattu lumi on raskasta.

Kainuunkadun varrella "Herran pienet muurahaiset" = mökkiläiset olivat taas joukolla liikkeellä - minä yksi heistä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti