keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Mitä eilen ja tänään tähän asti...

Eilen oli upea alkukevään sää. Kävimme päivällä merenjäällä kävelemässä Kemin sisäsatamasta Selkäsaaren rantaan ajetulla latu-uralla. Alkumatkasta kävelijöille on oma uransa, mutta loppumatkasta oli pakko kävellä luistelijoille tarkoitettua - lähes jäistä - uraa.
Eipä niitä luistelijoita tällä kerralla ollut liikkeellä..
Lähinnä kävimme tutkiskelemassa, onko rannassa vettä. Ei ollut mutta sitä saattaa olla lumen alla kotirannassa. 
Väkeä oli aika paljon liikkeellä...

Entä tänään...

Perinteisten aamutoimien jälkeen lähdin käväisemään Kalkkinokalla tarkistamassa edesmenneen veljeni asunnon. Kaikki kunnossa eikä postilaatikkokaan ollut täyttynyt. 
Kalkkinokalta ajelin Syväkankaan kioskille Veikkauksen pelit päivittämään. Hotelli Toivola tuntui hiljaiselta.

Kotiin tultuani pistin Mersun lämmitykseen ja puhdistin sen lumista. Enpä muista aikaisemmin näin aikaisin puhdistaneeni kesäautomme lavan lumista. Siitä sain kimmokkeen ja puhdistin saman tien myös trailerin päällä olevan pulpettiveneemme lumista. Tuskinpa sitäkään olen näin aikaisessa vaiheessa tehnyt.

Kävi takaraivossa ajatus: Mihin minulla on näin kiire? 

Niin - kävi mielessä - käynnistettyäni Mersun - että käyn ajelemassa pienen fiilistelylenkin...

Välillä sisällä käydessäni totesin vaimolleni: "Näitä hommia on mukava touhuta. Ainakin niin kauan kuin jaksaa ja ymmärtää, mitä on tekemässä."

Vaimollani on luonnollisesti omat touhunsa. Yhteisiäkin kyllä löytyy, varsinkin, kun lumet sulavat ja vedet aukeavat... 
______________________________________________________________________

Illansuussa kännykkääni tuli puhelu. Tunnistin soittajan autotallinovi- ja ikkunatarjouksen tekijäksi. Äänistä päätellen hän oli autossa liikenteessä.
Kerroin hänelle, että lähetin eilen sähköpostiviestin tarjoukseen liittyvänä. Aluksi hän totesi, että hän ei ole saanut sähköpostiviestiä ja siksi soittaa asiasta minulle.

Hetken päästä hän sanoikin, että lähettämäni saähköposti löytyi roskapostista. Ihmetteli suuresti, miten asiakkaan sähköpostit ohjautuvat roskapostiin. Selitys kuului: Ennalta tuntemattomasta sähköpostiosoitteesta tulevat viestit kuulemma menevät roskapostiin.
Hmmmmm - vai niin - olisikohan syytä asetuksia hiukan muuttaa.

No - kerroin suullisestikin, että olemme siirtäneet tarjouksessa mainitut asiat tulevaisuuteen, koska akuuttia pakkoa/tarvetta niiden suhteen ei ole olemassa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti