tiistai 5. syyskuuta 2017

"Kolkyt donaa" sanoi Andy alias Antti...


Ollaanpa Andy Mccoysta mitä mieltä tahansa, tuo A-Studio-haastattelu 9.1.1985 pistää pakostakin hymynhäiveen suupieliin.


Minulle nuo Andyn sanat vilahtivat tänään mielessä seuratessani mielenkiintoista pörssipäivää Helsingin arvopaperipörssissä. Andyn "kolkyt donaa" (markkaa) on rapiat/vaivaiset "viisdonaa" euroina...

Varmaan monille suomalaisille sijoittajille ropisi em. rahamäärä koppaan ja enemmänkin, mutta vastapainona todennäköisesti moni sen kukaties menettikin. 

Pätkä Wikipediatekstiä:

Andy McCoy (oikealta nimeltään Antti Hulkko, s. 11. lokakuuta 1962 Pelkosenniemi) on suomalainen rock-muusikko. Hän oli Hanoi Rocks -yhtyeen kitaristi, taustalaulaja ja pääasiallinen lauluntekijä. Lisäksi McCoy tunnetaan muun muassa ensimmäisen suomalaisen levyttäneen punkyhtyeen Briardin ja Pelle Miljoona Oy:n ensimmäisen kokoonpanon kitaristina. McCoy on myös tunnettu värikkäänä ”elämäntaparokkarina”.

Varhaiset vaiheet

Antti Hulkko syntyi Pelkosenniemen kirkonkylällä vanhaan lappilaiseen sukuun. Perheeseen kuului isän ja äidin ja Antin lisäksi Ilkka-isoveli ja vuonna 1967 syntynyt sisko. He asuivat Pelkosenniemellä, Kemijärven Tohmossa ja Oulussa. Myöhemmin perhe muutti Tukholmaan isän työn vuoksi. Andy McCoyn synnyinkunta Pelkosenniemi paljasti patsaan pojalleen heinäkuussa 2009. Mäntypuisen patsaan veisti McCoyn setä Matti Hulkko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti