lauantai 9. syyskuuta 2017

Autoliikereissu Kemin Karjalahdella tänään...

Aamupäivällä aamukahvia juodessani totesin vaimolleni, että taidanpa käväistä Kemin Wetterillä vilkaisemassa autoja. Lähinnä kiinnosti uusi Volvo X 60 malli, joka kuvista päätellen oli ihan kelpo peli.
Ajelin paikan päälle vanhalla, tutulla palvelijalla eli kesäautollamme VW Doppel TD vm. 1989.
Makkaranpaistokatoksessa touhusi vanha tuttu, supertalkoilija Risto Mononen. Kävin Ristoa jututtamassa. Sanoin hänelle:"Ethän Risto tykkää pahaa, jos jätän tällä kerralla maukkaan makkaran syömättä?" "Se on siinä ja siinä." totesi Risto "Mutta juo sisällä edes kahvit." Kerroin jättäväni senkin nyt väliin ja olevani kuivin suin. Vaihdoimme muutaman sanan huomisesta PS Kemi-JJK-jalkapallo-ottelusta ja varustautumisesta sääolosuhteisiin.

"Voi helevatti, että on kommeita pirssejä!" totesi minulle minua huomattavasti iäkkäämpi autojenkatselija.

Totta, kyllä oli esillä laadukasta tavaraa - viimeisen päälle. 

Tuo edellä mainitsemani Volvo XD 60 oli tosi hieno, myös sen isoveli/-sisko XD 90...

Hintatietoja katsellessani askeleeni suuntautuivat vaihtoautojen puolelle jututtamaan tuttua automyyjää, joka tuntee tarkkaa autotilanteemme ja -tarpeemme - on tuntenut jo vuosien ajan.

Vanhakoppaset, vähänajetut Honda CRV, Volvo XD 60, 70 ja 90 saattaisivat kiinnostaa.
Miksi nämä? No muun muassa siksi, että meillä ei ole ollut koskaan em. automerkkejä, jotka ovat kohtalaisen tunnettuja luotettavuudestaan...

Kotiin ajellessani koukkasin sisäsataman kautta ja vilkaisin entisen tyttölyseon päätyyn hahmottuvaa muraalia. Mielenkiintoisen näköinen keskeneräisenäkin. 
Huomenna sunnuntaina sen näkee kukaties yli 3000 henkilöä, jalkapallokatselijaa ohi kulkiessaan... 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti