perjantai 25. tammikuuta 2019

Paavo Väyrynen piti tiedotustilaisuuden - jälleen kerran...

Hmmmmm - niinpä - kyllä täytyy ihailla Paavon sinnikkyyttä ja peräänantamattomuutta.
Seuratessani eilistä tiedotustilaisuutta kävi mielessä 1980-luvun loppupuolen tapahtumat Kemin rautatieasemalla aamutuimaan. 
Odottelimme molemmat junan saapumista etelästä. Paavo jutteli asemalaiturilla Pohjolan Sanomien silloisen toimittajan kanssa.
Paavo oli kiistatta ajettu sivuraiteelle silloisessa "presidenttipelissä". Minäkin taisin silminnähden murheelliselle miehelle sanoa jotain lohduttavaa, voimaannuttavaa...

Sen jälkeen on tapahtunut Paavon poliittisella uralla paljon, tosi paljon. Viimeiset käänteet ovat mielenkiintoiset. Mielenkiintoiset nimenomaan sen vuoksi, että minkälaiseen asemaan Paavon masinoima Seitsemän tähden liike nousee Suomen poliittisessa realimaailmassa...


Suora nettilainaus Helsingin Sanomista sellaisenaan:

Politiikka

Paavo Väyrynen jää osin pois eduskuntatyöstä aloittaakseen vaalikiertueen

Väyrynen kertoi päätöksensä syyksi sen, että hän ei ole saanut mielestään riittävästi julkisuutta näkemyksilleen.



KANSANEDUSTAJA Paavo Väyrynen jättää osittain eduskuntatyön. Hän aikoo käyttää tästedes torstaipäivät eduskuntatyön sijasta vaalityöhön, koska hän ei mielestään ole saanut eduskunnassa ansaitsemaansa julkisuutta.

”Minun on turha istua eduskunnassa kyselytunnilla, kun en saa kysymysvuoroja. Ne jotka olen saanut, olen saanut televisiointiajan päätyttyä tai juuri sen päättyessä”, Väyrynen sanoo.

Väyrynen edustaa eduskunnassa Seitsemän tähden liikettä. Alkuviikosta Väyrynen ilmoitti, että liike on asettanut ensimmäiset 70 kansanedustajaehdokastaan.

Väyrynen kertoi päätöksensä syyksi sen, että hän ei ole saanut mielestään riittävästi julkisuutta näkemyksilleen.

VÄYRYNEN kertoi viime vuoden lopulla, että hänen puolisonsa Vuokko Väyrynen on sairastunut vakavasti.

”Joudun karsimaan aikatauluistani kaiken sellaisen, mikä ei liity välittömästi työhöni kansanedustajana”, Väyrynen kertoi tiedotteessaan marraskuussa.

Torstaina Väyrynen ei maininnut vaimonsa sairautta puheenvuorossaan.

VÄYRYNEN on pitkän linjan keskustapoliitikko ja moninkertainen ministeri. Edellisissä presidentinvaaleissa hän oli perustamansa kansalaispuolueen ehdokkaana.

Vaalien jälkeen hän ilmoitti pyrkivänsä kuitenkin keskustan puheenjohtajaksi heikolla menestyksellä. Ilmoitus johti valtataisteluun kansalaispuolueen johdon kanssa.

Sen jälkeen Väyrynen perusti seitsemän tähden liikkeen, joka merkittiin puoluerekisteriin joulukuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti