tiistai 8. tammikuuta 2019

Kaikkea se Antti "keksii", sanoi leukaileva mies marketin kassajonossa...

En ole aivan varma, kuulinko kaikkea aivan oikein mutta...
Joka tapauksessa pari "ruokakärrymiestä" jutteli marketin kassajonossa. "Kaikkea se Antti "keksii"." sanoi leukavan tuntuinen mies kaverilleen.
"Niin mitä?" kysyi toinen hiukan ihmeissään."No heittäytyi sairaaksi Espanjassa juuri nyt, kun suosia alkaa hiipua. Hakeeko se sääliääniä? Ja sitäpaitsi pääseehän Espanjasta pois maateitsekin." valisti toinen.
"Kuule, ei keuhkokuumeen kanssa ole leikkimistä. Minunkin tuttuja on monta multaa silmillä, kun saivat ärhäkkään keuhkokuumeen! Et voi olla tosissasi, kun mainitsit - sääliääniä." informoitava totesi paheksuvasti...
Suora nettilainaus Helsingin Sanomista sellaisenaan:
Politiikka




Sdp:n Antti Rinne jää sairauslomalle koko tammikuuksi

Rinne joutui keuhkokuumeen vuoksi sairaalahoitoon Espanjassa. Hän ei sairauden vuoksi pysty lentämään, vaan jää toipumaan Espanjaan.




SDP:N puheenjohtaja Antti Rinne, 56, on sairauslomalla koko tammikuun, tiedotti puolue maanantaina. Hän joutui keuhkokuumeen vuoksi sairaalahoitoon lomamatkallaan Espanjassa.

Toipuminen keuhkokuumeesta estää toistaiseksi Rinteen matkustamisen lentokoneella. Hän jää toipumaan Espanjaan, kunnes on matkustuskunnossa. Puolueen tiedotteen mukaan Rinteen vointi on kuitenkin parantunut.

Myös Rinteen puoliso Heta Ravolainen-Rinne on yhä sairaalahoidossa.

SDP ON OLLUT viime vuoden alkupuolelta asti kannatuskyselyissä suosituin puolue. Tuoreimmassa HS-gallupissa sitä kertoi kannattavansa 21,4 prosenttia suomalaisista.

Eduskuntavaalit järjestetään 14. huhtikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti