keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Hiukan poikkeuksellinen herätys aamutuimaan! Päärakennuksen päädyssä olleen Lantikan hälytysäänet laukesivat päälle klo 05.15. Hetken kuluttua ne loppuivat. Todennäköisesti naapuritkin saivat turhan aikaisen herätyksen - anteeksi.

Uudestaan hälytysäänet päälle klo 06.00. 

Eipä siinä auttanut muu kuin käydä vaihtamassa Mersun ja Lantikan paikkaa eli Mersu pihalle ja Lantikka päärakennuksen autotalliin, josko tuo "brittiauto" on liian pakkasherkkä, kun se on yönsä viettänyt pääasiassa puolilämpimässä tallissa.

Täytyy kysellä asiantuntijoilta neuvoja. Ainakaan toistaiseksi ei autotallista ole kuulunut hälytysääniä...

Lähden tunnin kuluttua käyttämään Mersun katsastuksessa Kemin Karjalahdella A-Katsastuksessa. Voi olla, että käyn uteliaisuuttani Wetterilläkin, kun ovat pommittaneet sähköpostiviesteillä alla olevaa:

Volvon AWD-kiertue 8.-10.1. Kemin Wetterillä!

Suuri Volvo AWD-nelivetokiertue on saapunut meille! Tule kokemaan Volvon laaja AWD-mallisto. Edistyksellinen AWD-neliveto on saatavilla kaikkiin Volvo-malleihin.* Kysy meiltä myös AWD-huippuetua!

Mukana ovat seuraavat AWD-mallit

  §  XC40
  §  V60
  §  V60 Cross Country
  §  XC60
  §  S90
  §  V90
  §  V90 Cross Country

  §  XC90
__________________________________

Mersu on katsastettu.

Käväisin jututtamassa Wetterillä Oinaksen Markkua. Kerroin, että nyt olisi pihalla 5 minuuttia sitten katsastettu Mersu. Keskustelimme - taas kerran - yleisellä tasolla autokaupoista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti