keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Perinteisten aamutoimien jälkeen päätin lähteä Kemin Karjalahdelle Prismaan, oikeastaan S-Pankkiin. Sieltä oli jo kauan sitten tullut kehoitus tulla tarkistuttamaan pankkitiedot. Sen tein, kaikki oli kunnossa.
Kyseisen pankin ulkopuolella oli tietoja Arinan lähivuosien päättäjista, olihan siellä muutama minullekin tuttuakin tutumpi henkilö...

Ajelin samalla reissulla keskustan kautta sisäsatamaan. Kyllä oli merenjää upean houkuttelevan näköinen tällaisena pakkasaamuna.
Sisäsatamasta ajelin Mansikkanokalle eli Lumilinna-alueelle. Parkkialue oli täynnä autoja, tosin suurin osa rakentajien kulkuneuvoja. 
Lähellä avatun, perinteisen Lumilinnan portteja oli neljä isoa turistibussia - hyvä niin. Kaiken kaikkiaan alueella oli vielä täysi työn touhu päällä ympärivuotisen Lumilinnan alueella...

Kotiin tullessani=kääntyessäni Kainuunkadulta päärakennuksen pääliittymään kävi taas takaraivossa ajatus päärakennuksen autotallinoven uusimisesta.
Miksi? 
Ainoastaan mukavuus- ja käytäntösyistä. Auton voisi ajaa suoraan talliin nousematta autosta ovia availemaan. Se olisi mahdollista nykyaikaisilla kauko-ohjattavilla nosto-ovilla. Lisäksi on mahdollisuus saada oviaukkoon lisäleveyttä ja -korkeutta.
Päärakennusta rakennettaessa 1980-luvun alussa valitsimme sen aikaisen TOJA-kippioven. Erinomainen, toimiva ovi, jossa kuitenkin sivupalkit ja kattokiskot ottavat kohtuuttomasti tilaa.

Päätin alustavasti jo sen, että seuraava puhelimessa esiintyvä ovikauppias saa tulla tekemään tarjouksen. Kerron hänelle avoimesti, että aion tarjouksen paikallisesti kilpailuttaa 2-3 toimittajalla.

Niin - toisaalta niin kauan kuin jaksaa autosta nousta ja kippioven nostaa/palauttaa, taitaa olla nosto-ovi turhanpäiväinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti