perjantai 11. tammikuuta 2019

Mitä tänään tähän asti...

Ihan mielenkiintoinen aamu ja keskipäiväkin. Heti aamulla - aamutoimien jälkeen -perinteiset lumityöt etupihalta ja toisen liittymän alkuosa. En viitsinyt ottaa lumilinkoa käyttöön vaan hommat hoituivat lumilapiolla ja lumikolalla. Ihan sopivaa hyötyliikuntaa.

Lähdin Mersulla Keminmaahan. Menomatkalla poikkesin Karjalahdella Länsi-Pohjan Kirjapainossa tavoitteena jututtaa Hastin Rikua.
Kun en ollut etukäteen asiasta ilmoittanut, en tavannut Rikua. Ilmoitin tulevani toisella kerralla.

Ajelin rauhallisesti ns. vanhaatietä pitkin Keminmaahan. Ajelin Niemelän Autoon, Mersuliikkeeseen tiedustellakseni auton kojelaudassa olevasta huoltosymbolista/"jakoavaimesta", samalla tiedustelin autossa olevan radio-kasettinauhurin koodiasiasta (code). Huoltotiskillä rekisterinumeron perusteella tuli info, että autoon ei tehtaalla ole asennettu em. laitetta. Jos koodinumeroa ei löydy, edessä on radion vaihto. 
No oikeastaan olen sitä jo ennakoinut. 
Työhuoneeni kirjahyllykössä on - vielä paketissa - uusi Pioneer ARC-laitteisto. Ostin sen taannoin Rytkösen Jannelta/Expert Kemi Niskalan Radio-Sähkö Oy. Samalla nykyinen laitteisto tulee päivitetyksi nykyaikaan.

Ajelin ristiin rastiin Keminmaan pienteollisuusaluetta. Havaitsin muutaman yrityksen nykysijainnin, yrityksen, jonka fyysinen sijainti on ollut minulle tuntematon...

Keminmaan Paakkarilla/Auto-Patulla tehtiin pari pientarkistusta Mersuun.

Kotiin tullessani ajelin vielä Karjalahden kautta, josko Riku olisi nyt painotalossaan. Ei ollut, oli asioilla. Lupasin seuraavalla kerralla lähettää sähköpostin ennen tuloani. Asiani liittyy pienkustannekirjoihin.
Lehtitietojen mukaan Länsi-Pohjan Kirjapainolla pitäisi em. osa-alueella olla entistä parempi valmius. Jos palvelu ei ole hinnankiroissa, sitä on syytä vakavasti harkita...

Ajoin Mersun päärakennuksemme päätyyn. Annan sen olla jonkin aikaa liikennekäytössä. "Sillä on niin ryötti mukava ajella!" sanoisi edesmennyt naapurimme asiasta. Todettakoon, että hänellä itsellään oli aikanaan "kuudenmetrin mittainen musta Buick kaikilla sen aikaisilla mausteilla", se oli ns. maantielaiva...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti