lauantai 5. tammikuuta 2019

Donald Trump - narsisti mikä narsisti...

Henkilökohtaisesti en ole koskaan katsonut alla olevaa suosikkisarjaa, enkä todennäköisesti katsokaan, koska asia ei minua yksinkertaisesti kiinnosta.

Sen sijaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump alla olevan lehtiartikkelin mukaan on sarjan omaksunut omakseen niin voimallisesti, että oli päättänyt hyödyntää sitä diilimiesmäiseen tyylilleen sopivana - varsinainen narsisti sano...

Irrallinen lehtilainaus:

”Winter is coming.”

Eli ”talvi on tulossa”. Tästä kolmisanaisesta lauseesta on tullut vuosien aikana nettikeskusteluissa koko HBO:n suosikkisarjan Game of Thronesin tunnus, jolla on menestyksekkäästi vitsaillut muun muassa MTV3:n meteorologi Pekka Pouta.

Game of Thrones -fanit tietävät, että lause on sarjassa Starkin suvun ja Jon Nietoksen (engl. Snow) tunnuslause.

2010-luvun tunnetuimmaksi sarjaksi noussut Game of Thrones saa huipennuksensa tänä keväänä, kun sarjan kahdeksas ja viimeinen tuotantokausi alkaa HBO:lla.

Sarjan suosion takia ei ole ihme, että jopa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on halunnut hyödyntää Game of Thrones -teemaa oman valta-asemansa pönkittämiseksi.

Siksi Trump julkaisi marraskuun alussa omalla Twitter-tilillään kuvan vähintäänkin hämmentävästä ”Sanctions are Coming” -julisteesta (suomennettuna: ”Pakotteet ovat tulossa”).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti