Olemme aina ihmetelleet, miten suomalaiseen ruokapöytään olennaisesti - meidän mielestämme - kuuluva peruna on monien tuttavienkin boikottilistalla.
Otsikon erittäin laaja ja asiallinen artikkeli antaa mm. perunasta oikean kuvan - hyvä niin.
Siitäpä tulikin mieleen, että täytyy hakea kellarista "aimo annos" itse viljeltyjä perunoia...
Suora nettilainaus - otsikkolainaus - Helsingin Sanomista sellaisenaan:
Tiede
Hiilihydraattien pelko uhkaa terveyttä – Tämä laaja tiedeartikkeli kertoo, miksi perunankin saa päästää pannasta
Kehomme tarvitsee tärkeintä energianlähdettään joka päivä. Jo pinkaisu bussipysäkille vaatii glukoosia. Sitä kaipaavat aivotkin. Eivätkä hiilarit ole aina pahasta: paljon hiilihydraatteja syövät väestöt eivät ole ylipainoisia eivätkä sairaita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti