lauantai 30. elokuuta 2014

Sähköpostihumpuukiako?

Olen saanut alla olevan aineiston tänä vuonna ties kuinka monta kertaa.

Varmaan sen on saanut tuhannet, kukaties kymmenettuhannet suomalaiset.

Vihdoin herpaannuin ja painoin osallistun osa-aluetta. Vastasin kysymyksiin, jotka tuntuivat ihan asialisilta. Päätin uteliaisuuttani myös katsoa, mitä mina olin "voittanut"...

Lahjakortin saamiseksi, joka yllätykseksseni olikin seitsemän "ilmaista" yöpymista valitussa hotellissa, jouduin maksamaan eräänlaista postitusmaksua 27,50 euroa.

Ajattelin, se on pikku summa katsoa, onko tämä totaalista sähköpostihumpuukia vai totista totta,

Posti toi meille Eurorest hotellishekin. Meillä on siis mahdollisuus yöpyä "ilmaiseksi" seitsemän yötä valitsemassamme hotellissa, shekki on voimassa 21.1.2015 saakka.

Olen ollut erääseen hotelliin sähköpostin välityksellä yhteydessä ja tiedustellut, mitä nämä "ilmaiset seitsemän hotelliyötä" loppujen lopuksi maksavat.

Olen saanut kohteliaan vastauksen, jossa tiedustellaan, milloin olemme mahdollisesti tulossa ja kerrotaan hinta, joka sisältää majoituksen, aamupalan ja yhden aterian vuorokaudessa kahdelle henkilölle.

Ehkä tämä ei aivan epäilemääni sähköpostihumpuukia olekaan vaan totista totta.

Niin ja se hinta on noin 450 euroa eli rapiat 32 euroa/henkilö/vuorokausi.

Täytyypä vielä miettiä asiaa, sillä kotona saa takuuvarmasti nukkua "ilmaiseksi" ja ruokaa ja juomaa saa 32 eurolla aika mukavasti. Niin ja täytyyhän tuonne maailmalle täältä susirajalta matkustaakin...

Todettakoon, että tiedustelemastani hotellista sesonkitarjouksen, joka oli noin 100 euroa edellistä edullisempi.

Ilmoitin kohteliaasti, että emme ole kyenneet hankkimaan edullisia lentoja ja siksi perumme - Uuden Vuoden 2015 vastaanottamisen - em. kohteessa.

Oppirahoina jouduin maksamaan siis tuon 27,50 euroa. Yritän olla tulevaisuudessa vielä varovaisempi. Pistän tuon shekin muistojen joukkoon... 




VI Painos/ Viite nro. 5594/KP5L (FI)
KUTSU NRO 29Q600k73/VI/14 (FI)
Hyvä Vastaanottaja,

meillä on ilo ilmoittaa, että Euroopan Unionin asukkaiden Ympäristötietoisuuden Tutkimuksen VI Painoksen puitteissa, Sinun sähköpostiosoitteesi löytyi valittujen osoitteiden ryhmästä, johon tämä kutsu on suunnattu.

Mikäli mahdollista, pyydämme Sinua uhraamaan muutama minuutti kyselyn täyttämiseen ja vastaamaan rehellisesti kysymyksiin. Mielipiteesi on täysin anonyymi ja se auttaa luomaan yleisen kuvan tiettyjen Euroopan Unionin maiden asukkaiden ympäristötietoisuudesta, mikä myös on tämän tutkimuksen tavoitteena. Pyydämme Sinua ottamaan osaa. Jokaisen ääni on tärkeä.


Vastineeksi kyselyyn osallistumisesta tarjoamme Teille palkinnon tutkimuksen Sponsorilta:


Miten Lahjakortti saadaan ja käytetään?

Kyselyn täyttämisen jälkeen täytä lahjakortin tilauslomake, joka lähetetään postitse antamaasi osoitteeseen. Lahjakortin vastaanottamisen jälkeen sinun tulee valita hotelliluettelosta hotelli, tehdä majoitusvaraus, ja saapumispäivänä näyttää lahjakorttia reseptissä, jotta saisit yöpyä hotellissa maksutta. Lahjakortti on voimassa 6 kuukauden ajan ja tämän jälkeen ei sitä enää hyväksytä.

Tutkimuksen tavoite, vastuussa oleva yksikkö ja Sponsorit.

Tutkimuksen tavoitteena on rakentaa yhteiskunnallinen ekologinen profiili ja edistää ympäristöystävällistä käyttäytymistä. Tutkimus kattaa kaikki Euroopan Unionin maat/ Tutkimuksen toteuttamisesta vastuussa oleva yksikkö on Planeteo Research Group. Lahjakorttien sponsorina toimii Eurorest Hotels.

Tervetuloa osallistumaan. Klikkaa tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti