keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pieniä vihreitä miehiä...

Mikäli oikein muistan, saimme Suomessakin lukea vuosikymmeniä sitten pienistä vihreistä miehistä. 

Lehtiartikkelit olivat luonnollisesti lievästi sanottuna väritettyjä ja ne saattoivat aiheuttaa pelonsekaisia tunteita monissa lukijoissa. Minäkin pikkupoikana hiukan salassa ja varauksella lueskelin artikkeleita pienistä vihreistä miehistä.

Mistä ne tulivat? Marssista, artikkeleissa vakuuteltiin. Kyllä, kyllä nimenomaan Marssista!

Nykyisin pidämme täysin naurettavina em. tyyppisiä artikkelita - muka pieniä vihreitä miehiä...

Olemme saaneet lukea tämän vuoden keväästä lähtien taas pienistä vihreistä miehistä.

Mistä ne nyt muka sitten tulevat? Sitä ei ole muka kyetty paikantamaan täysin yksiselitteisesti, vaikka heidän liikkeensä on kyetty sateliitikuvien perusteella varmentamaan 110%:n varmuudella...

Näillä pienillä vihreillä miehillä ei ole minkään valtakunnan tunnuksia sotilasasuissaan eikä kulkuneuvoissaan. He liikkuvat entisistä pienistä miehistä poiketen lisäksi raukkamaisesti kommandopipot päässään muka tunnistamisen vaikeuttamiseksi. Heitä liikkuu joka tapauksessa sankoin joukoin Krimin niemimaalla ja yhä enemmän - tälläkin hetkellä - Itä-Ukrainassa.

Näyttää siltä, että tarinat näistä pienistä vihreistä miehistä eivät enää entiseen tapaan naurata, päinvastoin, tästä alkaa olla nauru kaukana. Nämä pienet vihreät miehet kylvävät tuhoa ympärilleen.

Kuka heidät viime kädessä pysäyttää? Nyt on syytä seurata tarkasti eri tietolähteitä - muun muassa realiaikaista, lahjomatonta mediaa...





  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti