keskiviikko 13. elokuuta 2014

Posti tulee, oletko valmis?

Olipa mukava lukea tekstinpätkä lehdestä, että Itella muuttuu Postiksi ensi vuoden alusta. Jo on aikakin!

Toivottavasti Posti-brändin myötä toimintatapa muuttuu yhä asiakasystävällisemmäksi.

Olisi jo ihan liikaa toivoa, että Suomeen syntyisi vielä Postipankki. Itselläni on ensimmäisen "palkkapankkini", Postipankin ja postisiirtotilin myötä vielä vanhana jäänteenä nykyisessä Danske Bankissa samannumeroinen tili käytössä.

Postia odotellessa...

Asiaan liittyvä nettilainaus:

”Posti on perinteinen ja arvostettu suomalainen brändi, joka on palvellut kunniakkaasti suomalaisia 375 vuoden ajan. Olemme ylpeitä juuristamme ja olemme nyt rakentamassa uutta Postia moderniksi, asiakaskeskeiseksi ja laadukkaaksi palveluyritykseksi”, sanoo tiedotteessa konsernin toimitusjohtaja Heikki Malinen.
Nimenmuutoksen myötä Itella luopuu kahden brändin käytöstä kotimaassa. Nykyisin Itella toimii Suomessa Posti-nimellä kuluttaja-asiakkaille ja Itella-nimellä yritysasiakkaille. Ensi vuodesta lähtien Postista tulee Suomessa yhtiön ainoa brändi, joka palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita.
”Suomalaisilla on erittäin vahva tunne- ja luottamusside Postiin. Kohderyhmätutkimuksista saatujen tulosten perusteella yhtiön brändiä pitää selkeyttää ja Posti-nimi oli ylivertainen vaihtoehto. Kuluttajista ja yrittäjistä yli 80 % pitää Posti-nimeä sopivampana nimenä yritykselle. Yhdellä nimellä voimme tarjota asiakkaillemme selkeämmän asiakaskokemuksen ja palveluvalikoiman. Muutos selkiyttää asiointia Postin kanssa sekä omaa tekemistämme.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti