sunnuntai 29. tammikuuta 2017

SDP, SDP, SDP > erinomainen mediatempaus > lue: mediatemppu...

Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että SDP:n nykyinen puheenjohtaja Antti Rinne jatkaa 99,99%:n todennäköisyydellä puheenjohtajana. 

SDP:n erinomaista pelisilmää toteuttaa se, että "puheenjohtajakilpaan" houkuteltiin mukaan pari ehdokasta, joilla oli kohtalaisesti pyrkyä ja joiden takana oletettavasti on jonkinlaista kevytkannatusta.

Olen seurannut aika tarkkaan kuvamateriaalia "kilpailusta". En muista koskaan nähneeni minkään suomalaisen puolueen osalta niin kertakaikkisen iloisia peheenjohtajakandidaattinaamoja - katselkaa ihmeessän - ei kilpailu voi olla sentään noin iloista, ratkiriemukasta temmellystä...

Viimeisinkin "väittely" Sanoma-talossa täyttä teatteria sano...

Tällä tavalla puolue saa ennennäkemättömän paljon "ilmaista" mediajulkisuutta lähestyviin, huhtikuussa pidettäviin kuntavaaleihin ja säästä aikamoisen kasan riihikuivaa rahaa. Mahtava temppu kertakaikkiaan ja erinomainen ajoitus... 

Edellistä touhua katsellessani kävi mielessä opettajaurani alkuvaiheissa Kemin silloisessa tekussa kokeiden palautus. Silloin elettiin 1970-luvun alkupuoliskolla.

Eräs oppilas oli kirjoittanut erään kysymyksen osalta vastauksensa kohdalle - yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Ilmeisesti minä en opettajana täysin ollut samaa mieltä, kun olin kirjoittanut - ja valehtelee...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti