lauantai 7. tammikuuta 2017

Lumitöitä eli hyötyliikuntaa Sports Trackerin valvonnassa...

Viime yönä oli satanut sen verran lunta, että aamulla oli lähdettävä lumitöihin. Lumityöt ovat hyötyliikuntaa parhaimmillaan - kyllä - kunhan malttaa olla liikaa rehkimättä.

Tänään oli mukava työnnellä lumikolalla kevyttä pakkaslunta. Tontin kahteen liittymään ohi ajanut kauhakuormaaja oli kasannut hiukan tiiviimpää kinosta...

Pistin NOKIA 800 Sports Trackerin päälle ja annoin tekniikan analysoida liikkumiseni.
Vaikka rauhallisesti kolasin lunta niin kyllä hiki tuli pintaan. Oli mukava mennä työrupeaman jälkeen saunaan.

Kolasin suunnilleen puolet perinteisestä kolaamisalastamme.

Sports Trackerin informaatiossa minua kiinnosti lähinnä kävelemäni matka ja käyttämäni aika. Kävelemäni matka oli runsaat 0,5 km, johon kulutin aikaa noin 40 minuuttia. No eipä tuo kummoinen ollut, mutta tulihan testattua taas taivaalla yli kulkevat, lukuisat tietoliikennesateliitit.
Näytössä liikkumiseni oli aikamoista säheröä, sillä liikuin muutaman kymmenen metrin säteellä. 

Asiasta toiseen:
Lunta kolatessani tonttimme toisesta liittymästä katselin päärakennuksen päädyssä, osittain lumen alla olevia hyötyautoja, jotka ovat tällä hetkellä pois liikennenkäytöstä. Niin - kyseessä ovat tutut autot: Land Rover Freelander vm. 2000 ja VW Doppel TD vm. 1989. Toisin sanoen viime vuosien talviautomme ja kesäautomme, joille alamme hakea uusia ratkaisuja tämän vuoden aikana.
Niin kuin olen aikaisemminkin kirjoittanut, olemme yrittäneet totutella uusvanhan, ympärivuotisen käyttöautomme MB 200 E vm. 1998 käyttöön. Täytyy tunnustaa, että se on mukava ottaa päärakennuksen puolilämpimästä tallista ajoon... 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti