maanantai 24. huhtikuuta 2017

Op:n ja Fortumin yhdessä rakentamista sähköautojen latauspisteistä pohjoisin tulee Kemiin...

Hmmmmm - mielenkiintoista! Vieläkö tässä joutuu harkitsemaan sähköauton ostoa! Toki olin sellaista jo ajatuksissani/tulevaisuudenkirjoituksissani jo hankkimassa vuonna 2000, mutta kehitys ei ole edennyt niin ripeästi...

Suora nettilainaus Lapin Kansasta hiukan tuunattuna:

Op:n ja Fortumin yhdessä rakentamista sähköautojen latauspisteistä pohjoisin tulee Kemiin

PENTTI VUOSAARI
Op:n ja Fortumin yhdessä rakentamista sähköautojen latauspisteistä pohjoisin tulee Kemiin
Sähköautot saa lataukseen kesällä myös Kemissä.
OP ja Fortum rakentavat yhdessä noin sata sähköautojen latauspistettä eri puolille Suomea, aluksi kahdeksallekymmenelle eri paikkakunnalle. 
Lappiin tulee tässä vaiheessa yksi piste, OP Kemin Seudun Kemin pääkonttorin yhteyteen.
- Sähköautoilun edistäminen latauspalveluita tarjoamalla on erinomainen tapa toteuttaa yhteisöllistä rooliamme paikallisesti. Haluamme olla mukana edistämässä sähköautoilun kasvua ja samalla tehdä sähköautoilusta helppoa uusien palveluiden avulla, OP Kemin Seudun toimitusjohtaja Heikki Palosaari kertoo.
Lapissa on parikymmentä sähköautojen latauspistettä, joista valtaosa on Lapin länsiosassa. OP:n ja Fortumin rakentamat pisteet keskittyvät eteläiseen Suomeen. Tavoitteena on jatkossa laajentaa latausverkostoa.
- Haluamme olla ajan hengessä mukana ja palvella näin matkailua. Siksi olemme heti alussa mukana latauspisteen sijoittamisessa Kemiin, Palosaari sanoo.
Latauspisteiden rakentaminen osuuspankkien toimipisteiden yhteyteen käynnistyy toukokuun lopussa. Kemin toimipisteen yhteyteen tulevan latauspisteen on tarkoitus olla asiakkaiden käytössä vuoden loppuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti