torstai 27. huhtikuuta 2017

Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä tänään torstaina 27.04.2017...

Olin Ammattiopisto Lappian Hiuspysäkillä tänään torstaina 27.04.2017 klo 12.00-14.45 välisen ajan aikaisemmin sovitun aikataulun mukaisesti.

Aiemmin tutuksi tulleella opiskelijalla oli hiusten- ja parranleikkuun ammattinäyttö.


Hän selosti arvioijille laatimansa suunnitelman mukaisesti mitä tuleman pitää.

Ensin hiustenpesu, jonka jälkeen sain tuta luonnomukaisen savihoitokäsittelyn hiuksilleni, oikeastaan päänahalleni: Erikoissavea, jonka seassa oli öljyä hierottiin hiuksiin/päänahkaan, suojat = pyyhkeet päälle. Käsittelyaika oli rapiat kaksikymmentä minuuttia, jona aikana partani siistittiin/trimmattiin. Sen jälkeen saven poishuuhtelu, tavallaan uusi hiustenpesu, hiustenleikkuu ja parran viimeistely.

Opiskelija antoi samanaikaisesti työn ohessa näytön myös englanninkielestä ja ruotsinkielestä. Em. osa-alue oli selvästi oppilasta hiukan hermostuttava lisäosio, josta hänet kieltenopettaja vapautti toteamalla, että näyttö on hyväksytty. Sen jälkeen oppilas keskittyi erittäin intensiivisesti varsinaiseen pääasiaan.

Työn valmistuttua kolme arvioijaa, alan ammattilaista kävi tuotoksen läpi, olin parran ja nimenomaan hiusten osalta kovassa syynissä.

Mikäli oikein ymmärsin lopputulos oli erittäin hyvä. Itse pääsin taas toteamaan, että minulle lookki on aivan liian siisti ja huoliteltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti