tiistai 11. huhtikuuta 2017

Hybridiosaamiskeskuksen perustamisasiakirja allekirjoitettiin – Johan Bäckman hämmensi soppaa seminaarillaan...

Jos pitäisi nimetä Suomen tasavallan vihollinen numero 1, se olisi 99,99%:n varmuudella kohudosentiksi kutsuttu Johan Bäckman...


Suora nettilainaus Yle Uutiset-sivulta hiukan tuunattuna:

Hybridiosaamiskeskuksen perustamisasiakirja allekirjoitettiin – Johan Bäckman hämmensi soppaa seminaarillaan

Bäckmanin hanke on klassinen esimerkki informaatiovaikuttamisesta, kommentoidaan valtioneuvoston kansliasta.
Hybridisodankäynti
Venäläinen ideologi Aleksandr Dugin puhuu Johan Backmanin vierellä.
Venäläinen ideologi Aleksandr Dugin puhui Johan Backmanin järjestämässä seminaarissa Helsingissä tiistaina 11. huhtikuuta.Jaani Lampinen / Yle
Helsingissä allekirjoitettiin tänään iltapäivällä eurooppalaisen hybridiosaamiskeskuksen perustamisasiakirja. Suomen lisäksi keskusta on perustamassa kymmenen muuta maata, jotka ovat Yhdysvallat, Saksa, Ranska, Espanja, Britannia, Ruotsi, Puola ja Baltian maat.
Hybridisoppaa oli hämmentämässä kohudosentiksi kutsuttu Johan Bäckman, joka järjestää alkuiltapäivästä oman seminaarinsa. Seminaarissa puhuu venäläinen ideologi Aleksandr Dugin.
– Tässä on klassinen esimerkki informaatiovaikuttamisesta. Tuodaan esille kilpaileva yhdistys, jolla on lähes sama nimi, kuvailee valtioneuvoston kanslian viestintäjohtaja Markku Mantila.
Mantila viittaa siihen, että Bäckman on perustanut yhdistyksen, jonka nimi on hyvin lähellä eurooppalaista hybridiosaamiskeskusta.
Seminaarikutsu onkin herättänyt hämmennystä sen saaneiden piirissä. Ylen tietojen mukaan suurlähetystöistä otettiin yhteyttä viranomaisiin, kun diplomaatit pohtivat sen aitoutta. Mantila vahvistaa tiedon.
Poliiseja ja yleisöä Johan Backmanin seminaarissa Hotelli Kämpin Kansallissalissa.
Poliiseja ja yleisöä Johan Backmanin seminaarissa Hotelli Kämpin Kansallissalissa.Jaani Lampinen / Yle
– Olen havainnut ilokseni, että Bäckmanin tilaisuuden huomanneet ovat kyselleet meiltä, mikä tämä on. Yksi diplomaatti oli minuun suoraan yhteydessä, Mantila sanoo.
Mantila huomauttaa, että Bäckman järjestää tilaisuuden Hotelli Kämpin Kansallissalissa, joka englanniksi kääntyy National Halliksi.
– Se tietysti kuulostaa aika hienolta ja juhlavalta. Ihan taitava informaatio-operaatio tuo on, Mantila sanoo.
Juttua päivitetty 11.4. kello 15.37. Muutettu aikamuotoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti