perjantai 7. huhtikuuta 2017

Isäntäkurssi tänään perjantaina 07.04.2017...

Terveiset Länsi-Pohjan Insinöörit ry:n järjestämältä Isäntäkurssilta. Perinteinen - vuoroin Torniossa ja Kemissä - järjestettävä tapahtuma pidettiin tänään perjantaina 07.04.2017 klo 17.45 - 22.15 välisenä aikana Kemissä Ammattiopisto Lappian Kotaravintola Prännissä. Osallistujia tapahtumassa oli kaiken kaikkiaan 20 henkilöä, yhdistyksen jäseniä seuralaisineen.
Tapahtuman tavoitteena on ollut kouluttaa insinöörejä sellaisiin työelämän tapahtumiin, joissa he ovat isäntinä/emäntinä. 
Kohderyhmä on ollut nimenomaan nuoret insinöörit+avec. Tässä emme ole aina joka kerta sataprosenttisesti onnistuneet. Tänä iltanakin olisi toivonut enemmän "nuorta väkeä" mutta iäkkäillekin kertaus oli varmaan paikallaan.

Tapahtuman teemana oli tapa- ja etikettiaiheet sekä pöytäpuheet. Tapahtuman suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta huolehti opettaja Mira Heikura keittiöhenkilöstön ja opiskelijoiden kanssa. Kaiken kaikkiaan ammattitaitoinen, opettavainen ja mukavanrento tapahtuma.

Haluan erityisesti mainita, että em. tyyppisiä tapahtumia on syytä järjestää niin kauan kuin yksikin uusi aviopari niihin osallistuu. 
Minä ja vaimoni saimme tutustua Keminmaassa asuvaan nuoreenpariin, Kemissä suunnittelutoimistossa työskentelvään insinööriin ja Keminmaassa työskentelevään peruskoulun aineopettajaan.

Mikäli oikein aistin heidän tuntojaan, he olivat tyytyväisiä illan tapahtumiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti