lauantai 17. joulukuuta 2016

Raumalla tehdään lisää kelluvaa luksusta Dubaihin – nyt tilauksessa huviloita ja ravintoloita...

Hmmmmm - vai niin, järjettömältähän tuo näin maallikosta tuntuu, mutta rahalla saa ja hevosella pääsee. Jos suomalaisesta huipputyöstä ollaan valmiita maksamaan niin mikäpä se siinä.
Alla olevan artikkelin neliöluvut tuntuvat "pilkkuvirheiltä" tai niillä tarkoitetaan koko huvilatilauksen neliöitä... 
Suora nettilainaus Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:
Talous

Raumalla tehdään lisää kelluvaa luksusta Dubaihin – nyt tilauksessa huviloita ja ravintoloita

Turkulainen Admares on saanut jatkoa hulppeille tekosaari- ja huvilaprojekteilleen. Seuraavaksi yritys valmistaa Rauman telakalla kymmenen kelluvaa huvilaa ja kolme ravintolaa, jotka kuljetetaan Dubaihin.

Dubaihin kuljetettavat huvilat on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa.
TURKULAINEN Admares-yhtiö on saanut jatkoa hulppeille tekosaari- ja huvilaprojekteilleen. Seuraavaksi yritys valmistaa Rauman telakalla kymmenen kelluvaa huvilaa ja kolme ravintolaa, jotka kuljetetaan Dubaihin ensi vuoden syksyllä.
HS pääsi kaksi viikkoa sitten tutustumaan Admareksen rakentamaan luksushuvilaan Rauman telakalla. Noin 6 000 neliön huvila kuljetetaan vuodenvaihteessa rahtilaivalla nimettömänä pysyvälle tilaajalle.

Viime keväänä kerrottiin, että Admares oli rakentanut Dubain luksushotelli Burj Al Arab Jumeirahin edustalle ilmestyneen kymmenen tuhannen neliön tekosaaren. Sekin rakennettiin kahdeksassa palassa Raumalla ja kuljetettiin Dubaihin laivoilla.

NYT JULKISTETUT huvilat ja ravintolat tulevat rakenteilla olevan Marasi Business Bayn huvivenesatamaan Dubain kanavan varrelle noin puolentoista kilometrin päähän keskustasta. Tilaaja on Admareksen mukaan Dubai Properties, joka on yksi Dubain suurimmista kiinteistökehittäjistä.

Huvilan kylkeen voi kiinnittää oman veneensä.

RAKENNUKSET RAKENNETAAN valmiiksi Raumalla ja kuljetetaan tilaajalle ensi syksynä. Työt alkoivat Raumalla lokakuussa. Rakennukset ovat Admareksen mukaan Arabiemiraattien ensimmäiset kelluvat huvilat.

”Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaalle ainutlaatuinen, innovatiivinen ja ympäristöystävällinen kiinteistökokonaisuus käyttäen hyväksi kehittämäämme monipuolista huipputeknologiaa, joka mahdollistaa isojen kokonaisuuksien rakentamisen omissa tiloissamme ja laadukkaan toimituksen tilaajalle”, Admaresin toimitusjohtaja Mikael Hedberg sanoo tiedotteessa.

”Työskentelemme tässä uudessa projektissa erityisen mielellämme suomalaisen Admaresin kanssa. Se käyttää innovatiivista ja ainutlaatuista teknologiaa, minkä ansiosta kelluvista huviloista rantabulevardeineen, puistoineen ja venesatamineen tulee yksi kaupungin houkuttelevimmista paikoista asua”, Dubai Properties Groupin pääjohtaja Abdulla M. Lahej sanoo.

Huvilat tulevat uuden Marasi Business Bay -alueen huvivenesatamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti