lauantai 16. huhtikuuta 2016

Nämä merkit kertovat rikastutko koskaan...

Hmmmmmmmmmm - ihan mielenkiintoinen luettelo henkilölle, joka rikastumista pitää kukaties tärkeänä.

Suora nettilainaus Kauppalehdesta hiuken tuunattuna:

Nämä merkit kertovat rikastutko koskaan

Nämä merkit kertovat rikastutko koskaan
KUVA: COLOURBOX
Business Insider on listannut merkit, jotka estävät rikastumisen.
Kuulostavatko nämä piirteet tutuilta? Business Insiderin mukaan näihin erheisiin sortuvien rikastuminen ei ole kovin todennäköistä.
1. Painotat säästämistä liikaa ja tienaamista liian vähän
Säästöt ovat tärkeä osa varallisuuden kerryttämistä, mutta tienaamista ei pidä laiminlyödä. Massat käyttävät alennuskuponkeja, mutta rikkaat keskittyvät rahan tekemiseen.
2. Et ole aloittanut sijoittamista vielä
Sijoittaminen on yksi tehokkaimmista keinoista tehdä lisää rahaa. Mitä aikaisemmin sijoittamisen aloittaa, sitä parempi. Miljonäärit sijoittavat 20 prosenttia tuloistaan vuodessa, lehti kertoo.
3. Olet tyytyväinen säännölliseen palkkapussiin
Keskivertopalkansaajat tyytyvät säännölliseen kuukausi- tai tuntipalkkaan, kun rikkaat haluavat työtään tuloksiin perustuvan korvauksen. Rikkaat ovat tyypillisesti yksityisyrittäjiä.

4. Shoppailet yli varojesi
Tuhlaaminen estää rikastumisen.
5. Tavoittelet jonkun toisen unelmaa
Menestyäkseen ihmisen pitää rakastaa sitä, mitä tekee. Rikastuminen vaatii päättäväistä työtä omien unelmiensa tavoittelemiseksi.
6. Käyt mukavuusalueesi ulkopuolella vain harvoin
Menestys, elämässä eteneminen ja varallisuuden kartuttaminen vaativat epävarmuuteen tottumista. Fyysinen, psyykkinen ja emotionaalinen mukavuus on keskiluokkaisen ajattelun päätavoite, lehti sivaltaa.
7. Et ole asettanut rahoillesi tavoitetta
Aseta selkeä tavoite ennen taloudellisen suunnitelmasi tekemistä. Lehden mukaan suurin osa ei saa sitä, mitä haluaa, koska ei tiedä mitä haluaa.
8. Kulutat ensin ja säästät loput
Jos haluat rikastua, maksa itsellesi ensin.  Siirrä automaattisesti säästöön vähintään 10 prosenttia tuloistasi ja maksa vasta sitten vuokrat, laskut ja verot, lehti neuvoo.
9. Et usko rikastumiseesi
Tavan tallaaja luulee rikastumisen olevan mahdollista vain onnekkaille. Kapitalismissa rikastuminen on mahdollista kaikille, joten aseta tavoitteesi korkealle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti