keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Länsi-Pohjan keskussairaalan kuuloasemalla...


Olen käyttänyt veljeäni kolme kertaa Länsi-Pohjan keskussairaalan korvatautien poliklinikalla, kuuloasemalla viimeisen puolen vuoden aikana.
Tavoitteena on ollut vaihtaa noin kymmenen vuotta vanha kuulolaite uuteen. Se toteutui tänään keskiviikkona 13.04.2016 iltapäivällä.

Veljeni sai molempiin korviin uudet kuulolaitteet, jotka viriteltiin tietokoneavusteisesti kuuloasemalla asiantuntijavoimin toimintaan.

Kyllä jo henkilön, asiakkaan kehonkielestä ja ilmeistä näki, että kuulomaailma aukeni aivan uuteen asentoon - hyvä niin.


Tullessamme Länsi-Pohjan keskussairaalaan veljeni totesi. että hän kohta kuulee ruohonkin kasvavan.
Jos ei nyt sentään aivan niin, mutta normaali puheääni,musiikki, television äänet, pääsääntöisesti lintujen äänet ja monet muut palautuvat hänen kuulomaailmaansa. Tosin tajuntaan iskevät myös monet turhanpäiväiset hälyäänetkin, mutta ne kannattaa varmasti sietää jatkossa...

Tilattuamme jälleen Pohjolan Sanomat neljäksi kuukaudeksi olen murheellisena seurannut mm. aggressiivisia tekstarikirjoituksia Länsi-Pohjan keskussairaalan toiminnasta tyyliin - miten mikään ei toimi ja palvelu on ala-arvoista.

Omien kokemuksieni mukaan en olisi voinut kuvitella esim. veljeni saaneen parempaa palvelua kuin nyt on kolmena käyntikertana tapahtunut.



Hän totuttelee laitteiden käyttöä. Kontrollikäynti on vielä kesäkuun puolen välin seutuvilla...








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti