tiistai 23. syyskuuta 2014

Talvivaara - mielenkiintoista...

Kauppalehden nettisivuille ilmaantui hetki sitten alla oleva artikkeli. Arvelen, että sadat Talvivaaran osakkeenomistajat lukevat artikkelin tarkkaan.

Sanavalinnat ovat varmaan suurennuslasin alla, niin minullakin, koska olen blogisivuillani jo muutaman kerran kirjoittanut akuutista Talvivaara-aiheesta.

Talvivaara valottaa tilannettaan, valottaa -hmmmmm - mielenkiintoista...


Kauppalehden nettiartikkeli:

Talvivaara valottaa tilannettaan ensi tiistaina

Tiistai 23.09.2014 klo 17:01 (päivitetty ti 17:08)  


Kaivosyhtiö Talvivaara vahvisti tänään, että se julkistaa tammi-kesäkuun osavuosikatsauksensa 30. syyskuuta eli ensi viikon tiistaina.
Samana päivänä myös selvittäjä Pekka Jaatinen toimittaa Talvivaaraa ja sen operatiivista tytäryhtiötä Talvivaara Sotkamoa koskevat saneerausohjelmaehdotukset Espoon käräjäoikeuteen.
Talvivaaran piti tiedottaa asian etenemisestä viimeistään tänään. Talvivaara on aiemmin lykännyt tulosjulkistustaan kahdesti Finanssivalvonnan poikkeusluvalla. Yhtiö on käynyt rahoitusneuvotteluja toimintansa jatkamiseksi.
Tammi-kesäkuun osavuosikatsauksen Talvivaara julkistaa ensi tiistaina noin kello 9. Iltapäivällä kahdelta yhtiö ja Pekka Jaatinen järjestävät yhteisen tiedotustilaisuuden Helsingissä.

Anna-Mari Hänninen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti