lauantai 11. kesäkuuta 2016

Sightseeing-ajelu Kemissä Rovan asuntoalueella...


Minulla on ollut tapana käydä ajelemassa - kerran pari vuodessa - autolla eri puolilla Kemiä, lähinnä uusilla asuinalueilla katselemassa, miten omakotitontteja on varattu ja alettu rakentaa. 

Juuri hetki sitten käväisin Rovan alueella. Asemakaavoitettu ensimmäinen osa-alue näyttää olevan hyvässä rakentamisvireessä. On valmiita rakennuksia, joiden osalta jo pihatöitä aloitellaan, on pohjien tekoja ja edellisten välimaastossa useita rakennuksia.

Kävin kotiin tultuani uteliaisuuttani katsomassa Kemin kaupungin Karttapalvelun sivuilta, kuinka paljon em. Rovan alueella on tällä hetkellä vapaita tontteja - kymmenisen - ei yhtään hassumpi tilanne.

Kierrellessäni aluetta siirryin ajatuksissani kuvitteellisesti kymmenen vuoden päähän. Olin havaitsevinani upean, viihtyisän ja arvostetun omakotitaloalueen...

Nettilainaus Kemin kaupungin sivuilta: 

Vapaat tontit

Kaupungilla on monipuolinen tonttitarjonta omakotitalorakentamiseen ja yritystoimintaa varten.
Vapaat tontit on nähtävissä kaupungin Karttapalvelusta ja Maankäyttö- ja mittaustoimen ilmoitustaululta. Karttapalvelussa on kaupungin omistamien vapaiden tonttien lisäksi yksityisten maanomistajien myytäväksi ilmoitettuja tontteja. Yksityiset maanomistajat voivat ilmoittaa tonttinsa myytäväksi Karttapalvelussa veloituksetta. Maankäyttö- ja mittaustoimelta saat lisätietoa vapaista tonteista, tontin varaukseen liittyvistä asioista ja oman tontin myytäväksi ilmoittamisesta.
Karttapalvelun vapaisiin tontteihin pääset tästä.
Tontinvarauslomakkeet omakotitalotontille ja elinkeinotontille.
Maankäyttö ja mittaustoimi
Valtakatu 26, 4. krs
94100 Kemi

Yhteystiedot

NimikeNimiPalvelualaGsm
MaanmittausteknikkoEsa SalmijärviMaankäyttö- ja mittaustoimi040 572 7068
KaupungingeodeettiPaulus RantajärviMaankäyttö- ja mittaustoimi050 594 8440

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti