maanantai 30. toukokuuta 2016

Sauvosaaren kenttä sai lahjoituksena 1000 kuppi-istuinta – “Aivan mieletön juttu”

Mitäpä tuohon muuta sanomaan/kirjoittamaan > tosiaan aivan mielettomän hieno ele kemiläisen/meri-lappilaisen jalkapallon tukemiseksi. 

Suora nettilainaus Pohjolan Sanomista hiukan tuunattuna:

Sauvosaaren kenttä sai lahjoituksena 1000 kuppi-istuinta – “Aivan mieletön juttu”

PENTTI VUOSAARI
Sauvosaaren kenttä sai mittavan lahjoituksen: kaikkiaan tuhat kuppi-istuinta.
Torniolainen Eventworks Oy antoi kemiläiselle jalkapallokulttuurille kertaheitolla joulun ja syntymäpäivän yhtä aikaa. Muun muassa Satama Open Airia järjestävä yritys lahjoitti Sauvosaaren uudistuvalle kentälle kaikkiaan 1000 uutta kuppi-istuinta.
Lahjoituksella katetaan toisen istumon penkkitarve.
– Tämä on aivan mieletön juttu, olemme olleet todella kiitollisia ja ilahtuneita kuntarajat ylittävästä yhteistyöstä ja hyvästä tahdosta, PS Kemin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Juha Nykänen hehkuttaa.
PS Kemin talkoolaiset ovat jo ahkeroineet penkkejä paikoilleen. Nykäsen mukaan kenttä on valmis 12. kesäkuuta pelattavaan ensimmäiseen kotipeliin mennessä lukuun ottamatta mahdollisesti VIP-tiloja.
Nykänen kiittelee kaiken kaikkiaan seutukunnan halukkuutta tukea sisukasta sarjanousijaa. Myös muualla Veikkausliigassa on kuulemma ihmetelty merilappilaista yhteishenkeä.
– Esimerkiksi Kemin kaupunki on todella sitoutunut. Sekään ei ole itsestään selvyys, Nykänen muistuttaa.
Myös Kemin kaupungilla oltiin tyytyväisiä yllätykseen. Tekninen johtaja Mika Grönvall sanoo, että lahjoitus täydentää Sauvosaaren rakentuvaa stadionia kauniisti.
Kemin kaupunki rakennuttaa parhaillaan toista katsomoa, johon tulee noin 1100 kuppi-istuinta. Ilman lahjoitusta toinen katsomo olisi kuitenkin jäänyt laittamatta.
– Meillä oli määrärahat tähän nyt rakenteilla olevaan, joten totta kai on hienoa, että saadaan toinenkin katsomo, Grönvall myöntää.
Eventworksin yrittäjä Markku Köngäs kertoo, että firmassa päätettiin tehdä Satama Open Airin tämän vuoden lahjoitus etukäteen. Kun Köngäs kuuli vaikeuksista katsomon kanssa, hän otti luurin välittömästi käteen ja rimpautti Kemiin.
Eventworks järjesti myös istuinten kuljetuksen Kemiin ja auttoi purkamaan ne kentän laidalle.
Kyseessä on suuren mittaluokan lahjoitus, jolla on tällä kertaa hintaansa isompi merkitys. Könkään mukaan istuimiin liittyy epäonninen tarina, joka haluttiin näin kääntää onnenpotkuksi.
– Nyt saimmekin laittaa hyvän kiertämään, hymyn omille huulillemme ja samalla yksi tärkeä asia merilappilaisessa urheilussa kuntoon, Köngäs kertoo tyytyväisenä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti