sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Pistäytyminen Selkäsaaressa tänään sunnuntaina 22.05.2016...

Kävin vaimoni kanssa aamulla kokemassa Laitakarin kaupunginpuoleiseen päätyyn toissapäivänä jättämämme katiskat. Siitä on takavuosina saanut tolkunkokoisia ahvenia. 

Ei ollut tällä kerralla kuin kaksi ns. kunnon savustuskokoista ahventa. Perinteiseen tapaan pikkuahvenet päätyivät takaisin mereen. Otimme katiskat mukaan ja ajelimme Selkäsaaren pohjoispäädyn rantavesille "keskelle ei mitään" ja jätimme katiskat sinne pyytämään.

Saako tällä kerralla, sen aikanaan = parin-kolmen päivän päästä sen taas näkee...

Ajelimme "kotirantaan" ja nousimme polkua pitkin mökille. Lintujen alkukesän konsertti oli mukavaa kuultavaa. Sitä ei häirinnyt yhtään Metsä Groupin tuotantolaitosten vaimea kumu.

Kävimme kävelemässä saaren pohjoisrannalla ja totesimme syksyisen myrskyn tuoneen kaikenlaista roinaa - pääasiassa muoviroskaa mutta myös järeitä lankkuja, joille kukaties löytyisi järjellistä käyttöäkin, jos jaksaisi raahata ne rannalta ylös mäkeen...

Otimme osan muoviroskista "talteen", homma jatkuu seuraavan käynnin aikana. Todettakoon, että em. muoviroina on Kemin kaupungin omistaman RT-tontin rannalla, mutta roskat ovat meidän näkökentässä, joten ne on syytä poistaa. 

Kotiin tullessamme vein katiskasaaliin velipojalleni maistiaisiksi. Kävin kauppaamassa Selkäsaaressa "tyhjänpanttina" olevaa jokivenettä Kalkkinokalla saamani vinkin perusteella. Aika näyttää, miten asia etenee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti