keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Kemin ammattioppilaitoksen AOI/TOP-osaston historiamuistelo on pidetty...

Pidimme Kemissä Ammattiopisto Lappian Kotaravintola Prännissä mielenkiintoisen, hyvän, suorastaan erinomaisen tilaisuuden keskiviikkona 11.05.2016 klo 12-15 välisenä aikana. Kysymyksessä oli historiamuistelo aterian ja kyytipojan merkeissä.

Itse pidin AOI/TOP-asiaamme liittyvänä historiamuistelon – rennosti en missään nimessä ryppyotsaisesti – ajanjaksolta 1975-1994 ja vielä siitäkin eteenpäin aina vuoteen 2004

Itse jäin eläkkeelle lokakuussa vuonna 2008.

Toin paikalle hiukan rekvisiittaa oikeaan muistelovireyteen päästäkseni. Läsnäolijat - yhteensä 10 henkilöä - ottivat ruokailun yheydessä mukavasti osaa keskusteluun.

Todettakooan, että olin Ammatillisten Oppilaitosten Insinöörit AOI ry:n viimeinen ja Tekniikan Opettajat TOP ry:n ensimmäinen puheenjohtaja.

Paikalla olivat Outi Eerikkilä, Tellervo Rouvinen, Esa Myllyneva, Pentti Tauriainen, Jorma Veikkolainen, Jarmo Simanainen, Urpo Selkälä, Esko Hiltunen sekä vierailevana tähtenä Jarmo Anttila. 

Kaukana asuvia: Pirilän Vesaa, Pietarilan Jussia, Lehtisen Annikkia, Kelhälän Veikkoa ja Kettusen Timoa toivottiin paikalle. Holpaisen Jyrki, Kankaan RIsto ja Kuulan Taisto olivat muutoin estyneinä.

Tapahtuman loppuhetkillä päätimme, että järjestämme em. tyyppisen tilaisuuden noin vuoden päästä uudelleen, josko silloin kaikki olisivat paikalla.

Em. tapahtuma oli ravintotalouspuolen opiskelijalle niin sanottu näyttötilaisuus. Ainakin palvelujen vastaanottajat olivat tyytyväisiä saamaansa palveluun...

Opettajina olivat keittiöllä Merja Liuski ja salin puolella Mira Heikura. 

Menu:
Kylmäsavulohikeittoa ja kateleipä
xxx
Pippuripihvi, lohkoperunat, pippurikastiketta, papu-pekonia ja grillitomaatti
xxx
Suklaafondant, liekitettyä ananasta ja vaniljakastiketta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti