torstai 26. toukokuuta 2016

Meren muoviroskat rannoilta kierrätykseen...

      Vanha artikkeli 08.02.2016:

        Kyllä raflaavilla otsikoilla on mukava irrotella. Alla olevan artikkelin mukaan: Merten muoviroska peittää jo 40 prosenttia merten pinta-alasta...

          Itse en ainakaan toistaiseksi ole Kemin edustalla Perämeren pohjukassa nähnyt kalastusreissuillani juuri muuta kuin rannalle satunnaisesti ajautuneen muovipullon.
            Ymmärrän, että muoviroska on todellinen ongelma, mutta joku tolkku pitäisi olla siitä käytävässä "informaatiosodassakin". Toivottavasti hyvää tarkoittavaa asiaa ei onnistuta pilaamaan epäonnistuneella tiedottamisella.Todettakoon, että Ylen Uutisissa keskiviikkona 17.02.2016 oiottiin "40%:n irrottelua" - hyvä niin..._______________________________________________________________________Täytyy hiukan oikoa omaa osuutta em. tekstistä. Käydessämme Selkäsaaressa olemme todenneet, että viime syksyn myrskytuuli - pohjoismyrsky - on tuonut rantaan jonkin verran muoviroskaa.Olemme keränneet sitä mm. tänään isoihin säkkeihin ainakin "näköetäisyydeltä". Tuomme ne Hahtisaaren jäteastioihin aikanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti