perjantai 20. toukokuuta 2016

Mitä tänään perjantaina 20.05.2016 tähän saakka...

Kävin vaimoni kanssa aamulla kokemassa Juurakon lähettyvillä olleet katiskamme. Ajoimme sinne Laitakatin eteläpuolelta aika haipakkaa ja hiljensimme vauhtia Laitakarin ja Juurakon välissä, koska muutamia rimoja sojotti väylän läheisyydessä lähes tyvenestä merenpinnasta.

Katiskoissa oli pikkuahventa, pari savustuskokoista ja vajaan puolentoistakilon painoinen hauki. Teimme päivän hyvä työn ja päästimme kaikki pikkuahvenet takaisin mereen kasvamaan.
Lähdimme ajelemaan Selkäsaarta kohti ja menomatkalla jätimme katiskat pyytämään Laitakarin kaupunginpuoleiseen päätyyn. Siitä on takavuosina saanut tolkunkokoisia ahvenia. Saako tällä kerralla, sen aikanaan = parin-kolmen päivän päästä näkee...

Veimme Selkäsaareen tontillemme "alkumullat". Sitä samaa peltomultaa, jota eilen peräkärryllisen haimme Ekoasemalta.

Käväisimme ainoastaan saaressa. Hahtisaareen palattuamme ajoimme Auto-Patun korjaamolle. Raimo Tunkkari oli aiemmin aamulla ilmoittanut, että kesäautomme jarrut on kunnostettu - hyvä niin. 
Ajelin auton kotiin, täytynee käydä katsastamassa ensi viikolla. Se merkitsee myös sitä, että talviautomme poistetaan liikenteestä ja käytännössä pannaan myyntiin niin kuin aikaisemmin olen asiasta jo kirjoittanutkin.

Asiasta toiseen ja/tai kolmanteen:

Illalla on tarkoitus mennä Länsi-Pohjan musiikkiopiston pop/jazz osaston konserttiin Kemin kulttuurikeskuksen isoon auditorioon klo 18 alkaen...

Popparikonsertissa kävimme. Saimme nauttia lahjakkaiden laulajien ja muusikoiden esityksistä. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti