perjantai 18. elokuuta 2017

Trumpin muistelmien haamukirjoittaja ennustaa presidentin eroavan – ”Yllätyn, jos hän selviää vuoden loppuun”...

Venäjä, Venäjä, Venäjä - itselläni on ollut koko ajan sellainen tunne, että Venäjä = meneillään oleva tutkinta Venäjän osallisuudesta saavutettuun, täpärään ja kyseenalaiseen vaalivoittoon, kaataa Trumpin. Toki Amerikassa voi tapahtua mitä tahansa...
Suora nettilainaus Helsingin Sanomista hiukan tuunattuna:
Ulkomaat

Trumpin muistelmien haamukirjoittaja ennustaa presidentin eroavan – ”Yllätyn, jos hän selviää vuoden loppuun”

Haamukirjoittaja Tony Schwartzin mukaan Trumpin aika presidenttinä on ”käytännössä ohi”.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump joutui entisen haamukirjoittajansa hampaisiin sosiaalisessa mediassa.
YHDYSVALTAIN presidentti Donald Trumpin vuonna 1987 ilmestyneiden The Art of the Deal -muistelmien haamukirjoittaja Tony Schwartz tviittasi tällä viikolla, että Trumpin presidenttiys on ”käytännössä ohi”.

”Yllätyn, jos hän [Trump] selviää vuoden loppuun. Todennäköisemmin hän eroaa syksyllä, ellei aiemmin”, Schwartz kirjoitti Twitterissä.



Schwartz uskoo, että presidentti heittää pyyhkeen kehään ennen kuin edelleen käynnissä oleva Venäjä-tutkinta pakottaa hänet jättämään tehtävänsä. Venäjä-tutkinnan kohteena on muun muassa Trumpin vaalikampanja ja osa hänen lähipiiristään. Tarkoituksena on selvittää Venäjän vaikutusyrityksiä viime vuoden presidentinvaaleissa.



Kirjoittaessaan The Art of the Deal -kirjaa Schwartz vietti 18 kuukautta Trumpin kanssa. Viime vuoden presidentinvaalien aikana Schwartz puhui julkisuudessa Trumpia vastaan ja kertoi The New York Timesin haastattelussa ”laittaneensa huulipunaa sialle”, kertoo uutistoimisto AFP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti