sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kuinka pysyn ajassa?

Kevyttä ohjeistusta, jossa loppuosa "kolahti" kuitenkin itsessäni: Yksi elämän makeimpia tunteita on itsensä ylittämisen tuoma hurmos. Niin kauan kuin jaksaa innostua, jämähtäminen on kaukana. Elämä kuluu, kulu sen mukana!

Suora nettilainaus Kauppalehdestä hiukan tuunattuna:

Kuinka pysyn ajassa?

   
Kuinka pysyn ajassa?
Tuntuuko siltä, että muu maailma kiitää eteenpäin ja itse jäit asemalle jo vuonna 2000? Ei hätää, ajanhenkisyys on pikkusäädöistä kiinni.
1 Ulkonäkö. Ihmisen ei tarvitse olla muodin orja ja silti voi näyttää siltä, että heräsi tänään, ei viime vuosi­tuhannella. Itse asiassa muodista piittaamattomuus on avain. Kuten Coco Chanel sanoi: tyyli on ikuista. Löydä siis tyylisi ja pidä siitä kiinni. Päivityksiä voi tehdä asuste­puoleen. Helpoin tapa olla ihan tätä päivää on ostaa uudet kengät ja laukku.
2 Ajatukset. Turmiollisinta on jäädä ajatuksissaan menneisyyteen. Pidä ajatusten päivittäminen korkealla agendallasi. Lue paljon: kirjoja, medioita, seinäkirjoituksia ja somepäivityksiä. Keskustele laajasti: eri aiheista, erilaisten ihmisten kanssa. Yksi suositus on ylitse muiden: ole tekemisissä lasten ja nuorten kanssa. Et sammaloidu!
3 Tekeminen. Kannattaa kokeilla kaikenlaista. Melkein mitä vain voi tehdä edes kerran. Jos ei napannut, niin tulipahan tehtyä. Voi sitten tylsinä hetkinä päivitellä. Yksi elämän makeimpia tunteita on itsensä ylittämisen tuoma hurmos. Niin kauan kuin jaksaa innostua, jämähtäminen on kaukana. Elämä kuluu, kulu sen mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti