tiistai 1. elokuuta 2017

Kyllä! Aika kuluu nopeammin kuin ennen tai ainakin tuntuu siltä...

Minulla ja vaimollani oli aamukahvittelun yhteydessä päärakennuksen terassilla tuttu keskustelunaihe: Ajan kuluminen...

Olemme jo vuosia todenneet - niin kuin ilmeisesti useammat ikäisemme - ajan kuluvan aina vaan nopeammin. Ennen totesimme, että maanantaiaamuna herättyään toteaa kohtapuolin olevansa perjantai-illassa.

Mielestämme nimenomaan tämä kesä on kulunut erityisen nopeasti. Pohdiskelimme, liekö syynä entistä verkkaisempi oma liikkuminen ja mahdollisesti entistä vähäisemmät aikaansaannokset - mene ja tiedä.
Onneksi emme ymmärtääkseni tunne erityisiä suorituspaineita mistään asiasta. Henkilökohtaisesti tavoitteena on irtaantua muutamista entisistä kuvioista, mutta antaapa ajan kulua...

Niin kuin aikaisemmin olen kirjoittanut, taskukalenterissani ei ole menneiden viikkojen/päivien sivuja. Onneksi merkkaan tiettyjä tapahtumia pöytäkalenteriini, jotka olen säilyttänyt.
Katselin hetki sitten uteliaisuuttani kolmen viimeisen vuoden - lähinnä kesäaikaisia - tapahtumia. Tunnustan, että pöytäkalenteristani löytyy merkintöjä, joiden tapahtumista täytyy tosissaan miettiä tyyliin > tuolloinko se todella tapahtui...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti