tiistai 8. elokuuta 2017

Aineistopyyntö...

Tiedustelin taannoin Kemin kaupungin kansliapäälliköltä Jukka Vileniltä vuosien 2001, 2005, 2009 ja 2013 eli valtuustokausien ensimmäisen vuoden Kemin kaupungin toimintakertomus ja tilinpäätös-aineistot paperiversioina.

Hän kertoi arkistokappaleet löytyvän arkistosta ja pohdiskeli samalla, josko aineistot löytyvät Kemin kaupunginkirjastosta.

Tein työtä käskettyä ja otin yhteyttä kirjastonjohtaja Hilkka Heikkiseen. Hän delegoi kyselyni ja kohta kirjastonhoitaja Liisa Hyvärinen ilmoitti sähköpostin välityksellä, että aineistot löytyvät kirjaston kotiseutukokoelmasta. Hän toivotti tervetulleeksi niihin tutustumaan ja mahdollisesti kopioita ottamaan.

Erinomaista palvelua, johon on heti vastattava. Menen huomenna keskiviikkona aamupäivän aikana Kemin kaupunginkirjastoon.

Todennäköisesti otan niistä jokaisesta muutaman kopion niistä sivuista, joissa ovat esillä eri luottamuspaikkoihin valitut henkilöt. Silloin minulla on kasassa kaikki > Mahdollisuudet vaikuttaa kuntapolitiikassa ”muistelemiseen” tarvittava tieto.

Joku saattaa ihmetellä, miksi en ota omasta kirjahyllystäni kyseisiä aineistoja esiin. Olen aktiivisesti kantanut luottamustoimiin liittyvät paperiaineistot Kemin kaupungintalolle silppuriin ja siten paperinkierrätykseen.

Toki tuo viimeinen aineisto on paperiversiona hallussani. Niin kuin lukija on tietoinen Kemin kaupunki on siirtynyt pääsääntöisesti sähköiseen kokousmateriaalikäytäntöön. Edellä mainitut aineistot tosin on edelleen paperiversioina - toivottavasti aina...
_____________________________________________________________________________

Olen tänään keskiviikkona 09.08.2017 aamulla käynyt Kemin kaupunginkirjastossa. Erinomainen palvelujatkumo toteutui mm. kirjastonhoitaja Leena Pitkäsen toimesta. Pääosa tarvitsemistani tiedoista on A4-kopioina hallussani.
Osasta lähetin vielä aineistopyynnön Kemin kaupungin arkistosihteerille Tuula Torvikoskelle hetki sitten...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti