maanantai 3. elokuuta 2015

Kesävieraita ja vähän muutakin...

Niin kuin aikaisemmin olen kirjoittanut, otin varmuuden vuoksi perjantaina 24.07.2015 talviautomme ainakin väliaikaisesti liikenteeseen.
Asia hoitui vaivattomasti Trafin sivuilta netissä ja se maksoi ainoastaan 4 euroa. Luonnollisesti muut maksut ovat asia erikseen.
Kyseisen auton käyttöönotto oli perusteltua myös siksi, että meille tuli lauantaina 01.08.2015 "etelänvieraita" kesävieraiksi.
Ajattelin, että em. autolla on vaivatonta porukalla liikkua paikasta toiseen Kemissä. Kukaties käydään ihan ulkomaillakin - Ruotsin Haaparannalla.

Edellä oleva ajatukseni ei toteutunut, sillä vieraamme, lähinnä isäntä itse, halusi liikkua omalla autolla. Todettakoon, että hän on tottunut ajamaan itse. Ajanut ammatikseen rekkoja ja linja-autoja vuosien ajan ympäri Eurooppaa. 

Niinpä me mm. tänään maanantaina 03.08.2015 kävimme Haaparannalla. Enpä muista, että olisin käynyt aikaisemmin yhtä rivakasti ulkomailla. Käynti toteutui kuitenkin hyvin perinteisen kaavan mukaisesesti>ICA Market>Systembolaget>IKEA ja takaisin Kemiin...

Todettakoon, että eilen sunnuntaina 02.08.2015 kävimme Selkäsaaressa. Naiset kävivät luontoretkellä metsämansikan poiminnassa ja me miehet kokemassa katiska, istumassa kolmessa paikkaa ongella.
Ei ollut kala syönnillään, katiskasta saadut - ihan hyvän kokoiset ahvenetkin päästimme takaisin mereen - kasvamaan. Teimme samalla siis päivän hyvän teon...

No onneksi oli aiemmin kalaa otettu varmuuden vuoksi kotoa pakastimesta mukaan, joten savustus ja halstraus onnistuivat tulistelupaikalla erinomaisesti. Ja kyllähän ne ahvenet maistuivat. 

Huomenna tiistaina 04.08.2015 vieraamme lähtevät paluumatkalle kotiin Etelä-Suomeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti